nlc.hu
Trend

Tóth Andi stylistja

Ezért öltöztetik így Tóth Andit

Kiss Márk szerint jobb, ha beszélnek egy ruháról, még akkor is, ha megosztja az embereket.

Nem az az elsődleges cél, hogy egy ruha nagy médiavisszhangot keltsen – mondta az Indexnek Kiss Márk, aki Tóth Andi ruháiért felel. A stylist szerint számára mégis az a legnagyobb dicséret, ha beszélnek a ruháról, még akkor is, ha nem feltétlen tetszik mindenkinek.

Ruha Tóth Andin (Fotó: TV2)

Ruha Tóth Andin (Fotó: TV2)

Egy ilyen show-nak az a lényege, hogy szórakoztasson, és mivel ez egy vizuális műfaj, a látványról, a ruhákról és a csillogásról szól minden. Az se baj, ha egy picit ízlésformáló, és a közönség lát benne szokatlan dolgokat. Az elmúlt héten például Andin volt egy olyan ruha, ami szokatlan helyen volt nyitva, és emiatt volt szerintem sokkolóbb a nézők számára, mint egyébként” – utalt a stylist Tóth Andi villantására a Sztárban Sztár című műsorban.

Kiss Márk azt is elmondta, hogy egy hetük van előkészülni a ruhákkal, az anyagokat mindig beszerzi előre, amelyből aztán varrónője készít hordható darabot. Idén a stylist Tóth Andi öltözékén kívül Marics Peti ruháiért is felel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top