nlc.hu
Trend

A világom újra színekben pompázik!

Tavasszal újítsd meg a szépségápolási rutinodat is!

Ezekkel a hatóanyagokkal és módszerekkel segítheted a bőröd tavaszi megújulását.

Tavasszal a természethez hasonló módon a bőröd is újjászületik, ehhez azonban fokozottan igényli a törődést és a támogatást. Ahogy minden évszakváltáskor, úgy ilyenkor is célszerű újragondolni a szépségápolási rutinodat, hiszen a bőrödnek új, megfelelő hatóanyagokra és módszerekre van szüksége ahhoz, hogy ápolt és hidratált legyen.

A fényvédelem egész évben fontos, azonban tavasszal, a napsütéses órák emelkedésével különösképpen azzá válik, így célszerű olyan termékekre váltanod, melyek már eleve tartalmaznak fényvédőt.

Tavasszal újítsd meg a szépségápolási rutinodat is!

Még ha gondosan odafigyeltél is a bőrápolásra a tél folyamán, az elmúlt hónapok bizony akkor is megviselték. Éppen ezért itt az ideje az újratáplálásnak, vagyis annak, hogy olyan hatóanyagokat juttass a bőrödbe, melyektől visszanyeri egészséges, hidratált állapotát és újraindulnak benne azok a természetes folyamatok, melyeknek köszönhetően hosszú távon meg is őrzi azt. 

A csodálatos hialuronsav

Az a hatóanyag, amivel a leginkább segítheted a bőröd tavaszi megújulását, nem más, mint a hialuronsav

A hialuronsav egy természetben előforduló szerves vegyület, mely az emberi test szöveteiben, azon belül is legnagyobb arányban a bőrszövetben található meg. Szuperképessége, hogy jelentős mennyiségű nedvességet, saját súlya akár ezerszeresét is meg tudja kötni. A bőrszövetet feszesen és rugalmasan tartja a kollagén- és elasztinrostok megtámasztásával, illetve a kötőszövet kipárnázásával. Biztosítja a sejtek jobb migrációját, ezzel is segítve a szövetek megújulását, mindemellett a bőr védekezőképességét is erősíti.

A hialuronsav bevitele minden életkorban ajánlott, hiszen hidratálásra és védelemre mindenkinek szüksége van. Mivel pedig az évek múlásával a szövetek természetes hialuronsav-tartalma csökken, ezért egyre lényegesebb, hogy külső forrásból pótold azt, amit a legegyszerűbben hialuronsav-tartalmú kozmetikumok használatával tehetsz meg.

Tavasszal újítsd meg a szépségápolási rutinodat is!

A hialuronsavtól semmilyen szempontból nem kell tartanod, hiszen allergiát nem okoz és nincsenek egyéb mellékhatásai sem. Bármilyen legyen is a bőrtípusod, biztonsággal használhatod. Remekül együttműködik más bőrápoló összetevőkkel, legfőképpen a retinollal, a C-vitaminnal, illetve az AHA- és BHA-savakkal. 

A hialuronsavat érdemes a napi bőrápolási rutinodba beépíteni. A hialuronsav-tartalmú szérumokat, koncentrátumokat közvetlenül a tisztítás után, a még nedves bőrbe a legcélszerűbb bejuttatni. A hialuronos arckrémeket a reggeli és az esti arcápolási rutin záró elemeként alkalmazd, a hialuronos testápolókat pedig szintén használhatod a nap kezdetén és végén is.

Íme, a legkiválóbb hialuronsav-tartalmú termékek a dm kínálatából!

A hialuronos Balea arcmaszk intenzíven hidratálja a vízre szomjazó arcbőrt és bizonyítottan azonnal csökkenti a kisebb felszíni ráncokat. A benne található 6-szoros hialuronsav a bőr különböző rétegeit tölti fel nedvességgel, így feszesebb és simább kinézetet kölcsönöz a bőrnek. Ásványi komplexe rézzel, magnéziummal és cinkkel új energiát ad a bőrnek. Könnyű textúrája gyorsan beszívódik, miközben hűsíti és felfrissíti a bőrt.

Hialuronos Balea arcmaszk, Balea Beauty Hyaluron Power Booster

Hialuronos Balea arcmaszk, Balea Beauty Hyaluron Power Booster / Lelőhely: dm

A Balea Beauty Hyaluron Power Booster koncentrátum gyorsan beszívódik és intenzíven hidratálja a bőrödet. A magas dózisú, háromszoros koncentrátum duo-hialuronnal és galangálkivonattal védőréteget képez a bőrön, ezáltal azonnal simább érzetet kölcsönöz neki és láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat.

Az alverde Hydro arcpermet felfrissíti az arcbőrödet: formulája háromszoros hialuronsavval a bőr különböző rétegeiben hat. A könnyed spray bio aloe verával hidratálja a bőrt, ráadásul alapozó és púder fölé is fújható. Nem tartalmaz mikroműanyagokat és vízben oldódó tisztán szintetikus polimereket. Ráadásul klímasemleges termék, amely utólag kompenzálja a CO2-kibocsátást azáltal, hogy egy klímavédelmi projektet támogat.

alverde Hydro arcpermet, Balea Beauty Hyaluron éjszakai arckrém

alverde Hydro arcpermet, Balea Beauty Hyaluron éjszakai arckrém / Lelőhely: dm

A Balea Beauty Hyaluron éjszakai arckrém regeneráló ápolást és intenzív, hosszantartó hidratálást nyújt az éjszaka folyamán, miközben hatékonyan csökkenti a kisebb ráncokat. A hétszeres hialuronsav támogatja a bőr saját hialurontermelését és aktívan, belülről tölti fel a természetes nedvességtartalmát. A jojobaolaj ápolja és selymesen puhává teszi a bőrt reggelre, az E-vitamin pedig segíti a bőr regenerálódását.

A könnyű és frissítő alverde Hydro testápoló háromszoros hialuronnal, bio aloe verával és növényi glicerinnel intenzíven és hosszantartóan hidratálja a bőrt. 24 órán át táplál – az érezhetően ápolt bőrért. A hialuront részben fermentálással vonták ki, a különböző méretű molekulák így hatékonyan és hosszan fejtik ki hatásukat. A Hydro Boost formula legalább 50 százalékkal növeli a bőr hidratáltságát.

alverde Hydro testápoló, Balea hialuronos testápoló 

alverde Hydro testápoló, Balea hialuronos testápoló / Lelőhely: dm

A Balea hialuronos testápoló egyesíti magában a lotionök ápoló és a szérumok hidratáló hatását: érezhetően simábbá és ápolttá teszi a normál és száraz bőrt. A vegán testápoló lotion bársonyosan finom érzetet ad a bőrnek, valamint gazdagon hidratál. Hialuronsavval és kaktuszfügevízzel gazdagított értékes formulája gyorsan beszívódik, miközben mélyrehatóan ápolja a bőröd.

Balea Professional Aqua Hyaluron sampont és hajbalzsam / Lelőhely: dm 

Balea Professional Aqua Hyaluron sampont és hajbalzsam / Lelőhely: dm 

A szilikonmentes Balea Professional Aqua Hyaluron sampont és hajbalzsamot száraz és vízhiányos hajra fejlesztették ki, amelyet intenzíven ápol anélkül, hogy elnehezítené. Hialuronnal és 40 százalék aloe verával gazdagított formulája könnyebb kifésülhetőséget és természetes fényt kölcsönöz a hajnak. Az eredmény: hidratált és selymes érzetű haj egészen a hajvégekig.

A termékeket keressétek a dm üzleteiben vagy az Online Shopban!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top