Tangát viselt az aquaparkban, megosztotta az internetet

nlc | 2023. Május 02.
Így kavar egy aprócska ruhadarab nagy indulatokat.

Egy nő heves vitát váltott ki azzal, hogy egy családi víziparkba egy aprócska, testszínű, tangás fürdőruhát vett – írta meg a Sun.

Az eset feltehetően az Egyesült Államokban történt, ahol az Aquapark egy másik látogatója, Kim Stram észrevette a nőt, amint a medencében fürdik. Kim levideózta a nőt, aki meglepő látványt nyújtott a pólót és konzervatívabb fürdőruhákat viselő tömegben.

A gyorsan terjedő klipben, amelyet eddig 17,7 milliószor néztek meg, több gyerek és szülő is látható a medencében, a TikTok népét pedig rendesen megosztotta az, hogy oké-e egy családokkal teli létesítményben provokatív bikinit húzni.

„Nem hiszem, hogy helyénvaló, hogy gyerekek vannak körülötte, de remekül néz ki!” – vélte maga a felvétel készítője.

A kommentelők között sokan osztották a véleményét, de voltak olyanok is, akik szerint erre is vonatkozik az a szabály, hogy mindenki azt vesz fel, amit akar.

„Hagyjuk már! Mindenki arról beszél, hogy azért nem oké, mert gyerekek vannak körülötte, de a gyerekeket egyáltalán nem érdekli. A többi nőt zavarja, mert a férjük megbámulja” – írta valaki.

„Az ő teste, az ő döntése” – tette hozzá egy másik kommentelő, kiemelve, hogy ami nem oké, az a nő melletti férfiak viselkedése.

Azonban voltak olyanok is bőven, akik ragaszkodtak ahhoz, hogy a keveset takaró fürdőruha tiszteletlen volt a többi látogatóval szemben.

„Ezt úgy hívják, hogy tisztelet mások és a családjuk iránt, ebben a világban már nincs ilyen” – vélte egy kommentelő, akinek nem nyerte el a tetszését a tanga.

„Egyértelműen nem helyénvaló, és akik azt mondják, hogy a gyerekeket nem érdekli, maguk is a probléma részei, mert a gyerekek azt követik, amit látnak” – értett egyet valaki más.

A vita végére egy aquaparki dolgozó tett pontot, aki elmondta, hogy a legtöbb víziparkban elfogadott viseletnek számít a tangás bikini is.

Exit mobile version