Anistontól DiCaprióig – Így festettek a világsztárok életük első vörös szőnyeges eseményén

nlc | 2023. Május 03.
Farmerban, vagy zavarba ejtő, talpig csipke ruhában... Így debütáltak napjaink legnagyobb hírességei egykor a vörös szőnyegen.

A legnagyobb sztárok is voltak egyszer pályakezdők és mindannyian átestek az első vörös szőnyeges esemény jelentette tűzkeresztségen is. És hogy hogyan is festettek akkoriban? Az alábbi galériában tíz világhírű színészt és színésznőt mutatunk meg azon a bizonyos első alkalmon, és –  hogy összevethesd, mennyit változtak azóta – a legutóbbi vörös szőnyeges jelenésén. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kölyökképű George Clooney-t látnod kell!

Kezdődjön az időutazás!

Tom Hanks

Az akkoriban még a nagy áttörés előtt álló Tom Hanks 1986-ban, Alma a fájától című komédia premierjén debütált a vörös szőnyegen. (Fotók: Getty Images)

George Clooney

A feltörekvő színész George Clooney 1988-ban, akkori barátnője, Kelly Preston kísérőjeként léphetett a vörös szőnyegre az Ikrek című film premierjén.(Fotók: Getty Images)

Brad Pitt

Brad Pitt számára az 1991-es Thelma és Louise hozta meg a világhírnevet, ám vörös szőnyeges eseményeken már a 80-as években is felbukkant. A bal oldali fotó 1988-ban, a Vörös zsaru premierjén készült róla. (Fotók: Getty Images)

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio a 80-as évek második felében, tévésorozatok szereplőjeként kezdte karrierjét. Ebben az időszakban hívták meg élete első vörös szőnyeges eseményére, a T.J. Martell alapítvány 1989-es gálájára. (Fotók: Getty Images)

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston 1990-ben szerepelt az NBC meglehetően rövid életű, Ferris Bueller című szitkomjában. A produkció premierjét partival ünnepelte a tévécsatorna, melyen az akkor 21 éves feltörekvő tehetség is részt vett. (Fotók: Getty Images)

Kate Winslet

Kate Winslet 1996-ban az Értelem és érzelem bemutatóján debütált a vörös szőnyegen, méghozzá meglehetősen bevállalós öltözékben.(Fotók: Getty Images)

Ryan Gosling

A gyerekszínészként indult Ryan Gosling első komoly főszerepét A hitetlen című filmben játszotta el, 21 évesen. 2001-ben, a film bemutatóján lépett először a vörös szőnyegre. (Fotók: Getty Images)

Emma Watson

Emma Watson a Harry Potter és a bölcsek köve 2001-es bemutatóján már 11 évesen átélhette, milyen is filmsztárként a vörös szőnyegen vonulni. (Fotók: Getty Images)

Eva Longoria

Eva Longoria 2001-ben a Nyughatatlan fiatalok című szappanopera szereplőjeként kapott meghívást a latin Oscar-díjként is emlegetett ALMA-gálára. (Fotók: Getty Images)

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence 17 évesen, a Bill Engvall Show című szitkomban kapta első jelentősebb szerepét, a 2007-es Movieguide gálán pedig átesett a vörös szőnyeges tűzkeresztségen is. (Fotók: Getty Images)

Exit mobile version