nlc.hu
Trend

Triumph Flex Smart kollekció

Fehérneműt villantani ízlésesen? Lehetséges!

Ebben a szezonban kifejezetten menő, ha a fehérneműd kilátszik a ruhád alól. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyen az a fehérnemű.

A 2023-as tavaszi-nyári idény egyik meghatározó irányzata az áttetsző ruhadarabok divatja, melyek alól ízlésesen sejlenek elő a fehérneműk. A Triumph Flex Smart kollekció modelljei tökéletesek az ilyen öltözékekhez is, hiszen letisztult stílusúak, nem túl frivolak, mindemellett pedig – nem elhanyagolható módon – szuper kényelmesek is. Mutatunk néhány példát, hogyan illesztheted be őket az aktuális trendeknek megfelelően az outfitjeidbe.

Második bőr

Ha azt szeretnéd, hogy az áttetsző holmi színe, esetleg mintája kapja a főszerepet az öltözékedben, válassz hozzá testszínű fehérneműt! A nude árnyalatú, ultrakönnyű, rugalmas, varrásmentes, integrált kosarakkal ellátott Triump Flex Smart melltartó-top és a hozzá illő maxi fazonú alsónemű mintegy második bőrként simul a testedre és ebben az esetben teljes egészében hagyja érvényesülni a köpenyblúz fukszia tónusát. A felsőrész bővülő ujjaival sziluettben is harmonizálnak a trapéznadrág szárai, színe pedig a művirágos nyakpánttal és a platformcipővel kacsint össze.

Fehérnemű: Triumph Flex Smart, felső, nadrág, táska: Zara, nyakpánt: Mohito, magassarkú: Mango

Fehérnemű: Triumph Flex Smart, felső, nadrág, táska: Zara, nyakpánt: Mohito, magassarkú: Mango

Színre szín

Az áttetsző felsők karakterét még inkább kiemeli, ha azokkal azonos színű fehérneműt viselsz alattuk. Éppen ezért a fekete hálós tophoz a Triump Flex Smart levehető pántos melltartóját ajánljuk, szintén fekete színben. A formázott, 4D rugalmasságú, gyűrődésmentes kosarakkal és flexibilis középső betétekkel rendelkező melltartót pántokkal és pánt nélkül egyaránt hordhatod és hibátlan választás hozzá a varrás nélküli, combban magasan kivágott brazil alsó. A fekete felsőt fehér, gombos midiszoknyával és szintén fehér táskával kombináltuk. A hálós anyag pedig a magassarkún is felbukkan.

Fehérnemű: Triumph Flex Smart, felső, táska: Mango, ékszerek: Zara, magassarkú: CCC

Fehérnemű: Triumph Flex Smart, felső, táska: Mango, ékszerek: Zara, magassarkú: CCC

Kontrasztok

Mutatós megoldás az is, ha az áttetsző felső alól valamilyen attól eltérő, de tónusában harmonizáló árnyalatú fehérnemű villan ki. Ebben az Y2K stílusú összeállításban a lyukmintás, zöld, rövid ujjú pulcsi alá a Triumph hőmérséklet-szabályozott anyagból készült, lila Flex Smart szivacsos melltartóját választottuk, a hozzá passzoló, szegés nélküli szélekkel rendelkező brazil alsóval. A lila szín az outfit további elemein, így a parachute nadrágon, a táskán és az ékszereken, valamint a sneakeren is visszaköszön. 

Fehérnemű: Triumph Flex Smart, felső: H&M, nadrág, táska, ékszerek: Pull&Bear, sneaker: Chiara Ferragni

Fehérnemű: Triumph Flex Smart, felső: H&M, nadrág, táska, ékszerek: Pull&Bear, sneaker: Chiara Ferragni

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top