nlc.hu
Trend

Alakformáló fehérneműk tesztje

Tényleg működnek az alakformáló fehérneműk? Kipróbáltuk!

Alakformáló hatást ígérő fehérneműket teszteltünk. Lássuk, teljesítik-e, amit ígérnek!

Itt a jó idő, csiripelnek a madarak, rövidülnek a zoknik és nadrágok szárai, előkerülnek a szekrényből a könnyű, nyári ruhák, amik sokszor viszont tényleg annyira könnyűek, mármint anyagukat tekintve, hogy nincs az a karácsonyi bejgli és húsvéti töltött káposzta, aminek a testünkön maradt nyoma, ne tetszene át a virágmintán. Hacsak nem passzintunk magunkra valami alakformáló fehérneműt. Állítólag működik. Hogy tényleg így van-e, annak utánajártunk.

Nem adják könnyen magukat

Valódi változást életmódváltással tudunk persze elérni, de ettől még miért ne csalhatnánk egy kicsit, ha már a lehetőség megvan rá. Úgyis azzal volt tele minden sztármustrás cikk egy időben, hogy melyik híresség vajon milyen fehérneművel tette magát tökéletessé a legutóbbi vörös szőnyeges eseményre. Nos, van egy rossz hírem. De erről majd később, most inkább jöjjön a két legfontosabb tanácsom:

  1. vigyél magaddal folyadékot, mert ezeknek a holmiknak a felpróbálása és magadra szuszakolása lényegében sport, ami után hasznos lesz hidratálnod;
  2. ha klausztrofóbiás vagy, engedd el az egész ceremóniát, próbálás közben ugyanis garantálom, hogy több olyan pillanatod lesz, amikor úgy érzed majd, képtelenség kiszabadulnod a bugyi vagy fűző fogságából.

Ne remélj sokat a bugyitól!

Azt hiszem, nem vagyok egyedül az érzéssel: próbafülkében állni alapvetően rémes dolog. Közelről és olyan szögből mustrálod magad, ahogyan egyébként nem szoktad, mindezt pokoli neonfényben. Úgyhogy komolyan erőt kellett vennem magamon a dokumentáláshoz, de mi értelme lenne pusztán elmélkedni arról, amit valójában látni szeretnénk… A testszínű, alakformáló, magas derekú bugyi elképzelhető, hogy kordában tartja a derék környékén a hurkákat, de különösebben nem változtat a has domborodásán. Lényegi változást nem okozott az eredetileg rajtam lévő fekete pamut alsóneműhöz képest semmilyen téren. Az viszont a képen is látszik, hogy az anyaga meglepően átlátszó. Ennek a célját és funkcióját nem is értem, mivel itt nem szexizős darabról van szó, éppen ellenkezőleg. De hát ízlések és pofonok.

Megnézem
Összes kép (4)

Értelmezhetetlen formák

Górcső alá, pontosabban magamra vettem az előzőnek a nagytestvérét, melynek derékrésze egészen mell alatti területig ér. Kis fantáziával el tudom képzelni, hogy nagyobb hurkák elegyengetésekor akár még a mellet is megemelheti, has frontján viszont ugyanott tartunk. Amit tapasztaltam, az mégis értelmezhetetlen. M-es méretet választottam mindenből, jól láthatjátok a képen, hogy felvenni cseppet sem volt egyszerű, félúton azt hittem, hogy nem is mozdul rajtam tovább, és a látvány miatt majdnem azt is megbántam, hogy a világra születtem. Ennek ellenére hasnál mégis ugyanaz a helyzet, mint az előző darabnál, cserébe a fenekemen lötyögött. Na de nem ám csak simán, hanem úgy, hogy egyúttal a pereme be is vágott. Felfoghatatlan kombináció.

Megnézem
Összes kép (3)

Végre egy kis reménysugár!

Amikor már kezdtem totálisan értelmetlennek tartani az alakformáló cuccok létezését, sorra került a biciklis nadrág fazonú példány is, ami egy fokkal kellemesebb látványt nyújtott. Nem azért, mert has környékén bármi üdvözítőt nyújtott volna, hanem sokkal inkább azért, mert tulajdonképpen egészen szépen összetartja a popsit, összességében ad egy feszességérzetet, és még kényelmes is. Ebben már megláttam a fantáziát, tényleg jó megoldásnak tűnik azokhoz a szűk ruhákhoz, ahol az embert zavarja, hogy a plusz kilói minden mozdulatnál kicsit elkezdenek külön életet élni. A tevepata, amit a nadrág okoz, már kevésbé csinos, de ne legyünk telhetetlenek, különben sem látszik a ruha alatt.

Megnézem
Összes kép (2)

Mind közül a legjobb

Az utolsó darabba az előző után már kifejezetten reményeket fektettem. Na persze már első pillantásra látszott, hogy ezt lesz a legnehezebb magamra operálni, lévén, hogy voltaképpen egy kantáros overallról van szó. Alápakoltam egy extrán push-upos melltartót (ha formálunk, akkor formáljunk rendesen), és láss csodát, tényleg mindent egyben tart, diszkréten kissé jobb helyre rak, a már sokat emlegetett szűk ruha szinte kérleli az embert, hogy vegyen fel alá egy ilyet. Szóval látványra simán megéri. De mit kezdesz azzal, hogy a nagy eseményen, ahová ezt felvetted, egész este meleged van, mert kis híján megsülsz ebben a tapadós, extra rétegben? És pláne mit kezdesz akkor, amikor egy ilyet viselve pisilned kell?

Megnézem
Összes kép (3)

Nem lettem meggyőzve arról, hogy megéri ezreket kiadni a módszerre. Feszesebbnek érzed magad tőle? Igen. Együtt mozog a testeddel? A jobb darabok igen. Szebbnek érzed magad tőle? Megvan rá az esély. A mérleg másik serpenyőjében viszont ott villog, hogy szörnyen nehéz fel- és levenni, meleg időben kazánná válik, csodát és tökéletességet pedig semmiképpen nem érdemes remélni tőle. Hiszen a kilókból nem vesz el. Legfeljebb kissé összetartja azokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top