nlc.hu
Trend

Samsung Bespoke hűtőszekrény ismertetés

Ilyen a jövő konyhája!

Milyen egy jó hűtőszekrény? Csendes, belesimul a környezetbe, vagy éppen kitűnik az egyhangú bútorok közül, átlátható és praktikus a belső rekeszek és polcok kialakítása.

A személyiségedhez és a stílusodra szabható

Van, aki a skandináv dizájn híve, mások a retró vonalat kedvelik, és vannak olyanok is, akik egyfajta futurisztikus kinézetet terveznek az otthonukban. A lényeg az egyediség, és az, hogy tényleg a saját személyiségünk tükröződjön vissza a berendezésben. És itt jöhet a segítségünkre Samsung Bespoke hűtőszekrény, ami illeszkedik a legtöbb konyhabútorhoz. És, ha személyre szabhatjuk a hálószobánkat vagy a nappalinkat, de még az előszobát is, akkor miért kellene kiegyeznünk a szokásos fehér hűtőkkel? A fenti háztartási gép különleges, személyre szabható színkombinációival egyedivé varázsolhatja az átlagos konyhák hangulatát is. Hiszen az elegáns, letisztult kialakítású készülék cserélhető ajtólapjait mi magunk választhatjuk ki.

Amikor a leveses fazék nem fér be…

Ismerős az érzés, amikor tanácstalanul állunk egy nagy családi ebéd után a hűtő előtt, mert nem tudunk mindent elpakolni? A Bespoke hűtőszekrényben azonban a belső rekeszek sokféleképpen variálhatóak, ami segít abban, hogy kihasználjuk a hűtő belsejének akár minden centiméterét. Az összehajtható polcok jó barátaink lesznek, amikor a magasabb edényeket, italokat akarunk a hűtőbe rakni. 

Színes hűtőszekrény

Beleolvad a környezetbe, mégis egyedi!

Jegesedik. Túlságosan hideg, vagy éppen nem kellően hideg. Gyakran elromlik, vagy nem megfelelően állítható a hűtőszekrény szabályozója. Ezek mind olyan problémák, amelyekkel a legtöbb ember már találkozott. A Bespoke No Frost technológiája viszont megakadályozza a jegesedést, ezzel pedig elkerülhetjük a macerás, és időigényes leolvasztást.  Ráadásul energiát is megtakaríthatunk.

Arra várva, hogy a kiolvadjon a hús

Sokszor a frissen megvásárolt húst, halat csak 3-4 nappal később akarjuk felhasználni, így inkább bedobjuk addig a fagyasztóba. Azonban kevés bosszantóbb dolog van annál a konyhában, mint az, hogy elhúzódik a főzés, mert a fagyos étel kiolvadására várunk. Ennek az egyedi megoldásnak köszönhetően a hűtőszekrény nagyobb fiókját kettéválaszthatjuk, és két különböző hőmérsékletet állíthatunk be ennek a két rekesznek. Így akár 5-6 napig is frissek maradhatnak a hús-, és haláruk a készülék hűtőterében anélkül, hogy megromlanának. A rekesz másik, elválasztott részében pedig alacsonyabb hőmérsékleten tárolhatjuk a zöldségeket vagy tejtermékeket. A Humidity Fresh+ páratartalom-szabályozó funkció optimális környezetet teremt a tárolásra érzékeny zöldségeknek és gyümölcsöknek. Így nemcsak időt spórolhatunk meg a főzés előtt, hanem az élelmiszerpazarlás ellen is könnyebben védekezhetünk. Éppen ezért ez az eszköz lehet a jövő konyhájának egyik első darabja.

Samsung hűtőszekrény

Saját stílusunkra alakíthatjuk

Túl a hűtőszekrényeken

A Bespoke termékcsalád nemcsak a hűtőjével könnyíti meg az életünket, hanem a mosógépeivel, porszívóival. Ma már elvárjuk, hogy okos megoldások vegyenek minket körül, amelyek ténylegesen megkönnyítik az életünket, legyen szó edzésről, takarításról vagy szépségápolásról. A fenti eszközök könnyen irányíthatóak és állíthatóak, a SmartThings rendszerének hála. A mosógép javaslatot tesz arra, hogy adott színű és anyagú ruhákat milyen programon és hőfokon mossuk, a légtisztító készülék pedig folyamatosan monitorozza a lakásban a levegő minőségét.  Így egyes termékek nemcsak abban segítenek, hogy időt spóroljunk, hanem egészségesebb környezetet varázsolnak a lakásunkba.

Samsung okos berendezések

Okos berendezések a lakásodban!

Ráadásul azon sem kell feltétlenül aggódni, hogy a készülékek 3-5 év után cserbenhagynak minket, és a lejárt garancia miatt kénytelenek vagyunk újat vásárolni. A Samsung Bespoke mosógépek és szárítógépek digitális inverter motorjára, valamint a hűtőgépek digitális inverter kompresszorára 20 év garancia jár, ami a vállalat eddigi legmagasabb szintű garanciája.

Egyszóval, ha ebből a termékcsaládból választunk, nemcsak időt és energiát spórolhatunk, de a lakásunkat is egyedibbé tehetjük.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top