Húszezer forintért vett a turiban egy másfél milliós esküvői ruhát, mégis eladományozta

nlc | 2023. Május 06.
Az influencer már házas, így nem volt rá szüksége.

Soha nem tudni, hogy mit találunk egy turkálóban, adományboltban vagy régiségüzletben. Sokakat pont ez csábít: alig van annél jobb érzés, amikor valamilyen menő dolgot áron alul zsákmányolunk. Pontosan ez történt egy Ophelia Nichols nevű tiktokerrel: a 41 éves nő a közösségi oldalon osztotta meg, hogy 50 dolláért (kb. 20 ezer forint) jutott hozzá egy 5000 dolláros (másfél millió forint) ruhához.

A TikTokon közzétett videóban Nichols megmutatta a menyasszonyi ruhát, és elmagyarázta, hogy miért is olyan drága.

A ruha Romona Keveža tervezőtől származik, akinek jelenlegi menyasszonyi kollekciója több mint 3000 dollárnál kezdődik ruhánként. Nichols hitetlenkedve látta, hogy a ruhát mindössze 50 dollárért árulják, sőt szólt a bolt vezetőjének is, aki azonban nem akarta átcimkézni a darabot, így a tiktoker potom pénzért hozhatta el.

Nichols azonban már házas, és kijelentette, hogy a ruhát a 12 millió közösségi média követője közül valaki olyannak szeretné odaadni, akinek szüksége van rá.

„Sírtam, amikor a csomagtartóba tettem ezt a ruhát, mert bármit megadtam volna érte évekkel ezelőtt, amikor férjhez mentem” – magyarázta a videóban – „Tudom, hogy valamelyikőtöknek sokat jelentene. Persze, kitisztíttathatnám, és eladhatnám az eBay-en bármennyiért, de nem, azt akarom, hogy valaki másnak is megadassék az az élmény, ami nekem nem”.

A nő felpróbálta és meg is mutatta a gyönyörű ruhát, hozzátéve, hogy szerinte szűkebbre szabták, mint a cimkére írt méret, így annak, akinek elajándékozza, mindenképpen érdemes lesz előre felpróbálni.

Exit mobile version