Ijesztő részletet szúrt ki az internet egy eljegyzési fotón

nlc | 2023. Május 12.
Sokan osztottak meg tanulságos történeteket.

Ki gondolta volna, hogy egy eljegyzési fotónak milyen nagy jelentősége lehet. Miután egy menyasszony a leánykérés után posztolt egy képet, amin közelről látszott a gyűrű, többen felhívták a figyelmét, hogy talán az ékszer túl kicsi, mert az ujjának elég furcsa, lilás-vöröses színe van.

„Sok gyűrűt hordok, és már az is elég kellemetlen, ha egy kicsit kisebb a kelleténél, és még SOHA nem fordult elő, hogy ilyen színűvé váljon az ujjaim, szóval el sem tudom képzelni, milyen rossz érzés lehet ezt a gyűrűt viselni” – írta az egyik hozzászóló. 

Egy másik kommentelő pedig megosztotta, neki bizony orvosok segítettek, mert az eljegyzése napján a nagy melegben bedagadt az ujja. „Hihetetlenül kedvesek voltak. Nagyon óvatosan vágták le a gyűrűt, hogy ne okozzanak benne nagyobb kárt. Most már csak nevetni tudok rajta, de akkor zokogtam” – tette hozzá.

Fotó: Pexels

Volt, aki pedig arról mesélt, hogy neki gyermekként volt ilyen rossz tapasztalata. „Kilencéves voltam, és elaludtam egy túl kicsi gyűrűvel az ujjamon, végül édesanyámnak el kellett vinnie a sürgősségi osztályra, és ahol egy tényleges orvosi konzervnyitóval vágták e azt a nyavalyát” – tette hozzá egy másik.

A beszélgetésbe becsatlakozott egy ékszerész is, aki elmondta, mindig sikítófrászt kap az ilyen történetektől. „Ha odáig fajul a dolog, hogy egy kórházban kell levenni a gyűrűt, az bizony már nem lesz tökéletes, az emberek mégis felháborodnak, amikor kiderül, soha nem lesz olyan, mint a régi vagy komoly munkával lehet csak megmenteni.”

(via Yahoo!News)

Exit mobile version