Trend

Fakó, élettelen bőr, tág pórusok, szarkalábak? A C-vitaminnal mindhármat egyszerre kezelheted!

Ezt a hihetetlen antioxidánst persze vitamintabletta formájában sem árt szednünk, de ha kifejezetten a bőrre gyakorolt, feszesítő-ránctalanító és ragyogásfokozó hatását szeretnénk kiaknázni, akkor a kutatók szerint jóval hatékonyabb, ha kozmetikumként, külsőleg pótoljuk  – szérumok, nappali arcápolók használatával. Mivel a C-vitamin egy rendkívül érzékeny, instabil összetevő, olyan ápolót érdemes választani, melynek összetételében nagy mennyiségben, legalább 10%-ban van jelen ez az értékes aktív hatóanyag.

Fakó, élettelen bőr, tág pórusok, szarkalábak? A C-vitaminnal mindhármat egyszerre kezelheted!
A C-VITAMIN BŐRRE GYAKOROLT HATÁSAI

Hatékonyan véd

Antioxidáns tulajdonsága segít felvenni a harcot a káros szabad gyökökkel szemben. A szabad gyökök belső (stressz) és külső (levegőszennyezés, UV sugárzás, kék fény) tényezők hatására keletkeznek a bőrben. A külsőleg alkalmazott C-vitamin segíthet semlegesíteni őket, ezáltal javítva a bőr általános megjelenését. Széles spektrumú fényvédővel kombinálva segít megvédeni a bőrt a felhős időben is jelenlévő ultraibolya sugárzás káros hatásaitól.

Feszesít, ránctalanít

A kollagén bőrünk egyik építőköve. Az idő múlásával termelődése lelassul, ami a bőr megereszkedéséhez vezet. Helyileg alkalmazva a C-vitamin felgyorsítja a bőr feszességéért és teltségéért felelős kollagén és elasztin termelődését. Ennek hatására a bőr visszanyeri fiatalos, sima külsejét, finomodnak a mélyebb ráncok, javul a bőr általános szerkezete.

Halványítja a pigmentfoltokat

A hiperpigmentációt – a bőrön kialakult sötétebb foltokat – leggyakrabban az UV-sugárzás és a környezeti stressz okozza. A kutatások igazolták, hogy a C-vitamin antioxidáns tulajdonságai fontos szerepet játszanak a pigmentfoltok halványításában és a napfény által okozott idő előtti öregedés jeleinek megelőzésében.

Csökkenti a bőrpírt

A bőrfelszín foltosságát, kipirosodását, egyenetlen tapintását számos tényező okozhatja, beleértve a napsugárzást, a gyulladásos bőrbetegségeket vagy egészségügyi állapotokat. A C-vitamin gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően a bőrpír minimálisra csökkenthető. Segíti a bőrpírt okozó sérült hajszálerek helyreállítását is, így rendszeres alkalmazásával a bőr simábbá, az arcszín egyenletesebbé válik.

Fakó, élettelen bőr, tág pórusok, szarkalábak? A C-vitaminnal mindhármat egyszerre kezelheted!
REMEK PÁROS

Ha szeretnéd a bőröregedés minden tünetét – egyenetlen bőrtónus, tág pórusok és ráncok – egyszerre kezelni, próbáld ki a L’Oréal Paris Revitalift Clinical szérumot, és a Revitalift Clinical UV-sugárzás elleni fluidot.

A L’Oréal Paris Revitalift Clinical szérum nagy mennyiségben, 12%-ban tartalmaz tiszta C-vitamint. A hozzáadott E vitaminnal együttesen segít megóvni a bőrödet az oxidatív stressztől, a benne lévő szalicilsav hámlasztó hatása pedig segít csökkenteni a pórusok láthatóságát és kisimítani a bőr felszíni egyenetlenségét.

Fakó, élettelen bőr, tág pórusok, szarkalábak? A C-vitaminnal mindhármat egyszerre kezelheted!
Akár 1 használat után:
A bőröd hidratált, azonnal ragyogóbbnak és simábbnak látszik.

Akár 1 hónap alatt: A bőröd textúrája megszépül, a bőrtónus egyenletesebb, a pórusok láthatósága és a finom ráncok csökkennek.

Fakó, élettelen bőr, tág pórusok, szarkalábak? A C-vitaminnal mindhármat egyszerre kezelheted!Mivel a bőr öregedését 80%-ban az UV-sugarak okozzák, nagyon fontos, hogy mindennap használj fényvédőt. A L’Oréal Paris Revitalift Clinical UV-sugárzás elleni fluid SPF50+ szintén tartalmaz  C-vitamint és E-vitamint is, így a hatékony védelem mellett segít megelőzni a bőröregedés jeleit, a hialuronsav és glicerin kombinációja pedig hidratál, pótolja a nedvességet. Állaga nagyon könnyű, nem ragad, nem zsíros, nem hagy nyomot, így akár tökéletes sminkalap is egyben. Használd őket együtt, hogy a bőröd hosszú távon is sima, feszes és egészségesen ragyogó legyen!

Fakó, élettelen bőr, tág pórusok, szarkalábak? A C-vitaminnal mindhármat egyszerre kezelheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top