nlc.hu
Trend

Kozmetikumok nyaraláshoz

Nyaralni indulsz? Ezek a dolgokat ne hagyd otthon!

A gondtalan nyaralás egyik kulcsa az okosan összeállított úti csomag. A most következő termékeknek feltétlenül ott a helyük a poggyászodban!

A nyaralásra való készülődés egyik legtöbb figyelmet igénylő momentuma a poggyász összeállítása. Akár autóval, akár vonattal, busszal vagy épp repülővel indulunk útnak, fontos a helytakarékosság, ugyanakkor az is, hogy minden olyasmit lehetőleg otthonról magunkkal tudjunk vinni, amire az nyári kikapcsolódásunk során szükségünk lehet. 

A fenntarthatóságra ilyenkor is ügyeljünk, a nyaralásnak nem kell egyet jelentenie a felesleges termékek összevásárlásával. A legcélszerűbb, ha többségében az otthon már fellelhető készletből állítjuk össze a csomagot és csak olyasmikből választunk kisméretű utazó- vagy épp szilárd kiszerelést, melyek tényleg túl sok helyet foglalnának az utazótáskában. Praktikus választás lehet a nagyobb műanyagtubusok helyett a szilárd sampon, vagy hajbalzsam.

DM

Már a bőröndben sorakoznak a ruhák, fürdőruhák, kiegészítők, olvasnivalók, bekerült a piperecsomag és a sminkkészlet is… Mire lehet szükség még? Persze, hogy fényvédőkre! A fényvédő termékek beszerzésekor is legyünk környezettudatosak, válasszunk olyan termékeket, melyek amellett, hogy hatékonyan védenek az UV-sugárzás ellen ellen, biológiailag lebomló anyagokból készültek és nem károsítják a vízi élővilágot, tehát nem tartalmaznak octocrylene összetevőt, mikroműanyagot és vízben oldódó szintetikus polimereket sem.  

Íme pár extra termék, amit nem érdemes otthon hagynod:

A SUNDANCE Med Ultra FF50+ szenzitív napozó fluid rendkívül erős védelmet nyújt a nagyon érzékeny, allergiára hajlamos bőrnek a napsugárzással szemben. Gyengéd formulája miatt mallorca-aknéra, napallergiára (polimorf fénydermatózis) hajlamosak, valamint cukorbetegek is használhatják, illetve neurodermitisz esetén is alkalmazható.

A vízálló SUNDANCE naptej FF50+ oktokrilénmentes formulája már a felvitel után kifejti védő hatását, hidratáló összetevői pedig hosszantartó hidratálást nyújtanak és védik a bőrt a kiszáradástól. Nem tartalmaz oktinoxátot és oxibenzont sem.

DM

Az alverde Sommerglück csillámló testpermet tökéletes kiegészítő nyárra: gyönyörű, aranyló csillogást kölcsönöz a bőrnek és nyáriasan friss illatával kényeztet. Bio őszibarack-kivonatot tartalmazó, vegán formulája pedig értékes hatóanyagokkal látja el a bőrt.  

A bio naranccsal gazdagított alverde Summer Sunset tusfürdő  gyengéden tisztítja a bőrt és válogatott összetevőkkel gondoskodik a kellemesen ápolt bőrérzetről. Vegán, pH-bőrsemleges, minősített natúrkozmetikum.

A dmBio gyümölcsszelet 90%-os gyümölcstartalmának köszönhetően édes-aromás ízű, kiváló nassolnivaló útközben. Ostyát, valamint finom mazsolát, almadarabkákat és szárított datolyát tartalmaz.

A fehér tea, az őszibarack és a málna egyedülálló kombinációja adja a dmBio jeges tea enyhén fanyar, mégis gyümölcsös ízét. Ideális választás utazáshoz!

DM

A Mivolis A-Z Depot étrend-kiegészítő tabletta 24 különböző értékes vitaminnal és ásványi anyaggal látja el a szervezetünket. A Depot-technológia lehetővé teszi a hatóanyagok nyújtott felszívódását, mely által a fontos vitaminok és ásványi anyagok több órán át ellátják a szervezetet.

A fényvédők használata mellett bizonyos vitaminok is segítik előkészíteni a bőrt a napozásra, ilyen például a Mivolis karotin étrend-kiegészítő, amely természetes karotinoidokat, vitaminokat és rezet tartalmaz a szép és egészséges bőrért.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top