nlc.hu
Trend

Táncosa mentette meg Beyoncét a ruhabalesettől

Táncosa mentette meg Beyoncét a színpadi ruhabalesettől

A rajongók semmit sem vettek észre a koncerten, de a táncos egy lehetséges kínos ruhabalesetet akadályozott meg.

Az egyik táncosának köszönhetően Beyoncé elkerülte, hogy kínos ruhabaleset történjen vele a színpadon – írja a People.

Az énekesnő szerda este Hamburgban lépett fel, és éppen a Break My Soul című slágerét adta elő, amikor a rózsaszín ruhájának egyik pántja elkezdett lecsúszni.

Beyoncé a színpadon 2023. június 18-án, Amszterdamban, Hollandiában

Beyoncé a színpadon 2023. június 18-án, Amszterdamban, Hollandiában (Fotó: Kevin Mazur/WireImage for Parkwood)

Egyik táncosa – a Les Twins ikercsapat egyik tagja – észrevette a közelgő veszélyt, és gyorsan Beyoncé elé ugrott, hogy a közönség ne lásson semmit, majd a kezét az énekesnő ruhájához érintette és mosolygott egyet – így jelezte, hogy javításra szorul a ruha.

Mindezt annyira profin, a táncmozdulatok közé rejtve, hogy a helyszínen lévő rajongók bizonyára semmit sem vettek észre az egészből. Minden olyannak tűnt, mintha a show része lett volna, Beyoncé sem hagyott ki egyetlen hangot sem.

A videót sokadjára megnézve sem látszik, hogy mi is volt pontosan a baj, de valószínűleg még nem történt semmi komoly, csak nagy esély volt egy ruhabalesetre. Íme az eset egy másik szögből: 

Az ikertáncosok, Larry és Laurent Bourgeois már évek óta együtt vannak Beyoncéval, és a mostani mentés után valószínűleg még sokáig vele lesznek a színpadon.

Nem lehet minden világsztár mellett folyton egy ilyen profi táncos, ezért sok kínos ruhabaleset történt már Hollywoodban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top