nlc.hu
Trend

Kulcsár Edina a szépséghibájáról

Ezért takargatja a lábait Kulcsár Edina

Még nyáron is hosszú nadrágot hord.

Kulcsár Edina őszintén vallott arról, hogy neki is van olyan szépséghibája, amit rejteget és amiről korábban még beszélni is szégyellt. Ugyan igyekszik minden nap megdolgozik azért, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen, de számára ez nem egyszerű.

Kulcsár Edina,

Kulcsár Edina nincs kibékülve a hajszáleres lábaival – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Közösségi oldalán elárulta a követőinek az egykori szépségkirálynő, hogy a pluszkilókon kívül a lábán lévő hajszálerekkel is küzd, ezért még a kánikulában sem vált sortra vagy miniszoknyára. ” Nálam nem csak a pluszkilók, hanem a hajszálerek is játszanak, amik a lábamon eléggé látszanak. Utóbbival gyerekkorom óta küzdök. Vannak napok amikor nem érdekel, de többnyire a hosszú nadrágokat preferálom inkább, még nyáron is” – indokolta, miért rejtegeti a lábait.

A háromgyermekes édesanya azzal zárta a posztját, hogy szerinte jó néha a saját “hibáinkról” beszélni, hogy másokat erősítsünk abban, hogy senki sem tökéletes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top