A 10 legkihívóbb bosszúruha a vörös szőnyegről

M. N. | 2023. Július 12.
Úgy is mondhatnánk, hogy Diana hercegnő után szabadon, ugyanis ő volt az, aki megteremtette a bosszúruha nagyon találó fogalmát.

Ha azt mondjuk, bosszúruha, akkor elsőre jó eséllyel Diana hercegnő ikonikus kis feketéje ugrik be, melyet a Vanity Fair 1994-es partiján a londoni Serpentine Galleryben viselt, azon a napon, amikor a televízió bemutatta azt a dokumentumfilmet, melyben Károly herceg először vallotta be nyilvánosan viszonyát Camilla Parker-Bowlesszal. A bosszúruha műfaját azonban jó néhány más híresség is tökéletesen kimaxolta. Az alábbi galériában a legemlékezetesebb bosszúruhákat idézzük fel az elmúlt évtizedekből.

Diana hercegnő

Az a bizonyos nagybetűs Bosszúruha Diana hercegnőtől, a Vanity Fair partijáról. (Fotó: Jayne Fincher/Getty Images)

Mariah Carey

Mariah Carey az 1997-es MTV VMA gálán egy tőle addig szokatlanul kihívó öltözékben jelent meg. Ezzel fejezte ki, hogy függetlenné vált egykori férjétől, Tommy Mottolától, valamint azt is, hogy zenéje és imázsa új korszakba lép. (Fotó: Ron Davis/Getty Images)

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley és Hugh Grant kapcsolata 2000-ben, 13 év után ért véget. A színésznő ezt követő első nyilvános megjelenésén ebben a köldökig dekoltált, Valentino selyemruhában tündökölt. (Fotó: SGranitz/WireImage)

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2004 januárjában bontották fel az eljegyzésüket. A színész-énekesnő a Golden Globe gálán öltözékével is kifejezte: hamar túltette magát a szakításon. (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

Jennifer Aniston

Miután Jennifer Aniston és Brad Pitt szakítása nyilvánosságra került, a színésznő a szó szoros értelmében véve ragyogó külsővel érkezett a Kisiklottak New York-i premierjénre. (Fotó: WireImage)

Reese Witherspoon

A Ryan Philippe-vel való szakítása után először a 2007-es Golden Globe gálán lépett a vörös szőnyegre Reese Witherspoon, mégpedig ebben a sikkes, napsárga Nina Ricci kreációban. (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Jennifer Garner

Jennifer Garner és Ben Affleck házassága 10 év után ért véget 2015-ben. A 2016-os Oscar-gálára a színésznő ebben a szexi, aszimmetrikus Atelier Versace estélyiben érkezett. (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Lady Gaga

Röviddel azután, hogy szakított vőlegényével, Christian Carinóval, Lady Gaga méltó bosszút állt. Nem csupán, hogy elképesztően nézett ki az ezüst Celine estélyiben, de három díjat is hazavitt a 2019-es Grammy-gáláról. (Fotó: Amanda Edwards/Getty Images)

Vanessa Hudgens

Alig néhány órával azután, hogy felröppent a hír, miszerint Vanessa Hudgens és Austin Butler 9 közös év után szakítottak, a színész-énekesnő ebben a lenyűgöző Georges Hobeika estélyiben jelent meg a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk premierjén. (Fotó: Leon Bennett/WireImage)

Shakira

Miután nyilvánosságra került, hogy Shakira és Piqué házassága a férj hűtlensége okán zátonyra futott, az énekesnő ebben a merészen sliccelt, fekete Mônot ruhában vonult fel a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. (Fotó: Marc Piasecki/FilmMagic)

via

Exit mobile version