nlc.hu
Trend

Sztárok gyerekei az anyjuk ruhájában

A sztárgyerekek is kölcsönveszik édesanyjuk ruháit

A sztárcsaládokban is előfordul, hogy a lányok édesanyjuk ruhatárából vesznek kölcsön egy-egy csinos ruhát. Nézzétek csak!

Courteney Cox és Coco Arquette

Courteney Cox és David Arquette lánya, Coco Arquette 2019-ben öltötte magára azt az indigókék ruhát, melyet édesanyja 21 évvel korábban, Az utolsó dobás című film premierjére vásárolt. A színésznő Instagram-oldalán megosztotta a képpárt, melyhez annyit fűzött hozzá: „Nem vagyok olyan, aki ragaszkodik a tárgyakhoz, de ez egy átkozottul jó vétel volt! 21 évvel később…”

Courteney Cox és Coco Arquette ugyanabban a ruhában

Courteney Cox és Coco Arquette ugyanabban a ruhában (Fotók: Getty Images/Instagram)

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Cindy Crawford és szintén modell lánya, Kaia Gerber gyakran hangsúlyozzák a kettejük közt lévő, elképesztő hasonlóságot. Rendszeresen összeöltöznek, de Kaia az édesanyja ruháit is szívesen magára ölti.  Így tett 2019-ben, a 18. születésnapján is, amikor némileg átszabva ugyan, de azt az ikonikus Versace szettet viselte, melyet Crawford az 1992-es MTV VMA gálán. 

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Cindy Crawford és Kaia Gerber (Fotók: Getty Images)

Heather Locklear és Ava Sambora

Heather Locklear és Richie Sambora, a Bon Jovi gitárosának lánya, Ava Sambora 2020 májusában töltötte fel az Instagramra azt a fotót, melyben édesapja zenekarának pólójában és világoskék farmerben pózol. A felsőrészt édesanyja gardróbjából kölcsönözte: a színésznő 20 évvel korábban viselte azt egy rendezvényen, szintén világoskék farmerrel, csak épp nem nadrággal, hanem szoknyával.

Heather Locklear és Ava Sambora

Heather Locklear és Ava Sambora (Fotók: Getty Images/Instagram)

Brooke Shields és Rowan Hency

Brooke Shields és Chris Hency forgatókönyvíró-producer elsőszülött lánya, Rowan Hency tavaly a szalagavatójára vette fel azt a vörös estélyit, melyet édesanyja viselt az 1998-as Golden Globe gálán, ahol a Hirtelen Susan című sorozatban nyújtott alakításáért jelölték a díjra. Shields büszkén posztolt közös fotót lányával az eseményről az Instagram-oldalán: „Azt hittem, különleges este volt, amikor Golden Globe-ra jelöltek, és ezt a ruhát viseltem 1998-ban, de semmi sem tudott felkészíteni arra, hogy lássam a lányomat, amikor a szalagavatóján viseli. Büszke a mama.”

Brooke Shields lánya, Rowan anyja ruhájában iskolabálozott

Brooke Shields lánya, Rowan anyja ruhájában iskolabálozott (Fotók: Getty Images/Instagram)

Victoria Beckham és Harper Beckham

Beckhamék 10 éves lánya, Harper is lelkesen divatozik már. Egy fotón, melyet Victoria posztolt az Instagramra tavaly májusban, úgy tűnik, hogy azt a fekete csipkével díszített lila ruhát viseli, amit korábban egy sminkreklámban az édesanyján láthattunk. Mivel azonban a ruha Victoria Beckham saját márkájának kollekciójából való, így valószínű, hogy nem pontosan ugyanarról a darabról van szó, hanem Harpernek is varrtak belőle egy sajátot, az ő méretében. 

Bekckhamék

Bekckhamék (Fotók: Instagram)

Angelina Jolie és lányai

Angelia Jolie-t lányai is elkísérték az Örökkévalók című film premierjeire. Los Angelesben Zahara volt az, aki abban az arany Elie Saab Couture ruhában ragyogott, melyet anyja a 2014-es Oscar-gálán viselt.

Angelina Jolie ruháját a lánya, Zahara

Angelina Jolie egykori Oscar-ruháját Zahara lánya viselte (Fotók: Getty Images)

A londoni premieren viszont Shiloh jelent meg egy fekete-fehér mintás Dior kreációban, melyet édesanyja gardróbjából „hasznosított újra”. Jolie a Demóna 2019-es sajtóturnéjának egyik állomásán volt látható abban a ruhában, melyet Shiloh számára átalakítottak: a felsőrészből bevettek, a szoknyarészt pedig megkurtították.

Shiloh és Angelina Jolie

Shiloh számára kicsit átszabták édesanyja ruháját (Fotók: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top