nlc.hu
Trend

Kobe Bryant lánya, Natalia élete

Modellszerződést kapott és egyetemre készül Kobe Bryant legidősebb lánya, Natalia

A tragikus helikopterbalesetben elhunyt Kobe Bryant családja rendkívül nehéz hónapokon van túl. Elsőszülött lánya, Natalia azonban elképesztő erővel állt helyt ebben az időszakban: édesanyja legfőbb támasza volt, sikeresen felvételizett az egyetemre és a modellkarrierje is indulóban van.

A tavaly helikopterbalesetben elhunyt sztárkosaras, Kobe Bryant elsőszülött lánya, Natalia Bryant idén januárban töltötte be a 18. életévét. A gyönyörű lányra a divatszakma is felfigyelt, néhány héttel ezelőtt pedig Instagram-oldalán jelentette be, hogy szerződést kapott a világ egyik vezető modellügynökségétől, az IMG Modelstől. 

„Kiskoromtól kezdve, mindig is érdekelt a divat. Imádom ezt az iparágat és amióta az eszemet tudom, szerettem volna modellkedni. Sokat kell tanulnom, de úgy érzem, ez egy kiváló lehetőség számomra a fejlődésre és arra, hogy kreatívan kifejezzem magam” – fogalmazott Natalia. Édesanyja, Vanessa, aki korábban szintén modellkedett – és 17 éves korában ennek köszönhetően ismerte meg későbbi férjét is egy videoklip-forgatáson – szintén posztolt a lánya sikeréről a saját Instáján: „Annyira örülök neked. Szeretlek, Nani!” Nataliának olyan szupermodellek is gratuláltak, mint Gigi Hadid vagy Cindy Crawford.

A Bryant család 2017-ben

A Bryant család 2017-ben (Fotó: Maxx Wolfson/Getty Images)

Vanessa Bryant egy másik posztban arról írt, milyen sokat segített neki és a családnak Natalia életük legnehezebb időszakában: „Anyu és Apu nagyon büszkék arra a fiatal hölgyre, aki vagy. Köszönöm, hogy ennyit segítettél nekem a kishúgaiddal. Hihetetlen nővér vagy és sok ember példaképe. Köszönöm, hogy kedves, előzékeny és bájos vagy mindenben, amit csinálsz. Fogalmad sincs, hogy Anyu és Apu mennyire boldogok és büszkék, hogy a lányuk vagy. Örökkön örökké szeretünk.”

Az özvegy a People magazinnak adott nyilatkozatában is elmondta, hogy Natalie elképesztő helytállást tanúsított az édesapja és Gianna húga tragikus halálát követő hónapokban. A legnagyobb támasza volt a gyászban, ahogy a 4 és 1 éves húgai körüli teendők ellátásában is, miközben az iskolát sem hanyagolta el, sőt.

A tanulásra is elég időt fordít

Bár kétségkívül nagy jövő előtt áll modellként, Natalia nem kizárólag erre a szakmára szeretne hagyatkozni. Idén fejezi be középiskolai tanulmányait és több felsőoktatási intézménybe is beadta a jelentkezését, a közelmúltban pedig felvételt nyert a Los Angelesben található Loyola Marymount Egyetemre. A New York-i Egyetemre egyébként szintén felvették, ám édesanyja azt szerette volna, ha Kaliforniában, a család közelében marad, ezért esett a választása inkább a Loyola Marymountra, melynek korábbi hallgatói között olyan hírességek is vannak, mint például Mila Kunis vagy Tyra Banks. A fiatal lány ugyan így is különköltözik majd édesanyjától és kishúgaitól, mivel az egyetemi kollégium lakója lesz, ám mindössze egyórányi autóútra a családi otthontól, így gyakran meglátogathatják majd egymást.

Natalia Bryant
Megnézem
Összes kép (3)

Még több sztárcsemete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top