nlc.hu
Sztárok

Monica Bellucci lánya, Deva Cassel

Monica Bellucci 16 éves lánya, Deva akár az ikertestvére is lehetne

A divatvilág is felfigyelt már Monica Bellucci és Vincent Cassel nagyobbik lányára, a lenyűgözően szép Devára.

Monica Bellucci olasz színésznő és Vincent Cassel francia színész 1999 és 2013 között voltak házasok és két gyermekük született: Deva 2004-ben, Léonie pedig 2010-ben. Az idősebbik lány, aki akár az édesanyja ikertestvére is lehetne, tavaly kezdett el modellkedni. A kezdés igen erős volt, hiszen a Dolce&Gabbana divatház szépségnagyköveteként, a Shine parfüm arcaként debütált az illat 2020-as kampányában. 

„Ez csak egy kampány. Iskolába jár. Azt hiszem, ki akarta próbálni ezt a lehetőséget, amit felajánlottak neki. Be akarta bizonyítani, hogy képes belépni a munka világába, felnőttekkel együtt dolgozni és mindezt kezelni. Szeretné folytatni a tanulmányait és élni a tinédzserek életét, annak minden szépségével és nehézségével együtt” – nyilatkozta akkor lányáról a Le Monde magazinnak Monica Bellucci, aki a nyolcvanas években maga is modellként kezdte a karrierjét és szintén dolgozott a Dolce&Gabbanának.

Deva Cassel Monica Bellucci

Deva Cassel kisgyerekként édesanyjával és tiniként a milánói divathéten (Fotók: Profimedia/Getty Images)

Deva Cassel modellpályája nem merült ki azonban egyetlen kampányban, az azóta eltelt időszakban ugyanis számos felkérést kapott különféle magazinoktól. Nemrégiben az ELLE francia kiadásában pózolt, ebben a hónapban pedig a ő spanyol Harper’s Bazaar címlaplánya. Ahogy a lap is fogalmaz: Monica Bellucci és Vicent Cassel lánya édesanyja lefegyverző szépségét és apja vonzerejét örökölte, ezekkel az adottságokkal pedig generációjának egyik legnagyobb ígérete a modellszakmában. 

Harper's Bazaar

A Harper’s Bazaar spanyol kiadásának 2021 márcousi címlapja

A fiatal lányt az Instagramon több kommentelő is megvádolta, hogy plasztikáztatott annak érdekében, hogy minél jobban hasonlítson az édesanyjára. A trolloknak azzal vágott vissza, hogy nézzék meg nyugodtan a gyerekkori fotóit, melyeken már látszik a közte és édesanyja között lévő lévő természetes hasonlóság.

„Mint látható, az ajkam és a szemöldököm már kicsi koromban is hangsúlyos volt. Tudom, hogy nem kell törődnöm az ilyen megjegyzésekkel, de kezdik befolyásolni az életemet, ezért azt kérem, hogy hagyjátok az abba a hamis információk terjesztését, melyekre nincs bizonyítékotok” – írta akkor Deva a közösségi oldalán. 

Deva szíve egyébként tavaly óta foglalt: szerelme Luca Salandra olasz-francia modell, akivel tavaly nyáron posztolták az első közös fotókat az Instagramra. 

Sztáranyukák és hasonmás lányaik

Cindy Crawford és Kaia Gerber
Megnézem
Összes kép (8)

Még több sztárcsemete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top