nlc.hu
Sztárok

Anna Nicole Smith lánya

Bájos tinivé érett a fiatalon elhunyt Playboy-nyuszi, Anna Nicole Smith lánya

Dannielynn Birkhead mindössze öthónapos volt, amikor édesanyja, Anna Nicole Smith meghalt. Apja megharcolt érte a bíróságon és hatalmas szeretetben neveli azóta is, távol Hollywoodtól.

Az egykori Playboy-nyuszi és színésznő Anna Nicole Smith 2006. szeptember 7-én adott életet kislányának, Dannielynn Birkheadnek. A csöppség még csak 3 napos volt, amikor 20 éves bátyja, Daniel Wayne Smith meglátogatta őt és édesanyját a kórházban. A drogfüggő fiú ellopta édesanyja metadonját, amivel még ott, helyben túladagolta magát és meghalt. Öt hónappal később a  modell is túladagolás következtében veszítette életét, mindössze 39 évesen. A kislány anyakönyvi kivonatán Smith ügyvédje és ügynöke, Howard K. Stern szerepelt apaként, ám a híresség halála után több más férfi is jelentkezett, miszerint ő a baba apja, köztük Larry Birkhead fotós, Alexander Denk testőr, sőt még Gábor ZsaZsa férje, Frédéric von Anhalt is. A kislány felügyeleti jogán kívül tét volt az is, hogy ki örököl sok millió dollárt Anna Nicole Smith vagyonából. Az elvégzett DNS-teszt végül bebizonyította, hogy 99,99% -os valószínűséggel Larry Birkhead a csecsemő biológiai apja. 

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith (Fotó: Bryan Bedder/Getty Images)

Ezt követően a fotós magához vette a lányát és Kentuckyba költözött vele, hogy Hollywoodtól távol nevelje fel. A hírnév persze így is utolérte, és 6 évesen már a Guess Kids kampányában szerepelt. A modellkarriernek azonban nem lett folytatása, ugyanis hiába jöttek sorra a felkérések, a kislány nem akarta elvállalni, inkább úgy akart élni, mint egy normális gyerek. Apja pedig maximálisan támogatta ebben.

Dannielynn ma már 14 éves, bájos tini, aki továbbra is Kentuckyban él édesapjával. Birkhead szerint a kislány egyre jobban hasonlít az édesanyjára, legalábbis a rettenthetetlen természetét és a külső adottságait illetően mindenképp. „Állhatnék a lányom mellett és kinézhetnénk úgy is, mint az ikrek, akkor is azt mondanák rá: kiköpött az anyja” – nyilatkozta egy alkalommal a fotós.

Dannielynn Birkhead Larry Birkhead

Dannielynn Birkhead édesapjával, Larry Birkheaddel kisgyerekként és napjainkban (Fotók: AFP)

Egy tavalyi apa-lánya interjúban Dannielynn elárulta, hogy érdekli a színjátszás, mivel szerinte nagyon klassz dolog egy másik ember bőrébe bújni. Egyáltalán nem kizárt tehát, hogy a jövőben ezzel szeretne foglalkozni. Édesapja ugyanitt hozzátette, ha valóban így lesz, arról neki bizony megvan a véleménye. Érthető módon, hiszen mindig is igyekezett távol tartani imádott lányát attól a világtól, ami az édesanyja életét tönkretette.

Larry és Dannielynn nagy szeretettel ápolják Anna Nicole Smith emlékét. 2017-ben például, amikor a néhai modell 50 éves lett volna, ellátogattak a Bahamákra, ahol a kislány született. Idén májusban közös Instagram-oldalukon osztottak meg egy 2004-ben készült fotót, melyen Smith egy idősek otthona lakóit látogatta meg. 

„Anna kedvességéről és jó cselekedeteiről gyakran nem számoltak be” – írták a képhez.

Még több sztárcsemete:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top