nlc.hu
Sztárok

Gábor Zsazsa hamvai

„Megsimogattam az urnáját és elmeséltem neki, miket csináltam” – visszatért Budapestről Amerikába Gábor Zsazsa özvegye

Nem lesz könnyű elengednie felesége hamvait.

Amerikába visszatérve karanténba került, de Frédéric von Anhalt már tervezi, hogy újra hazánkba repül, és folytatja neje, a 2016 decemberében elhunyt Gábor Zsazsa utolsó kívánságának teljesítését, azaz a díva budapesti temetését – írja a Blikk.

Gábor Zsazsa

Nehéz döntést kell meghoznia Anhalt hercegnek – Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson

Remélem, megvalósulhat Budapesten az állami temetése, de ha nemet mondanak rá, akkor is az lenne a legjobb, ha a Fiumei úti sírkertbe kerülne. Kicsit furcsa ez, mert a lelkem mélyén nem szeretném, ha távol lenne tőlem. 34 éven át voltunk egy pár, és ebből 30-at éltünk házasságban. Bárhogy is alakul, ez nehéz búcsú lesz, de ígéretet tettem neki” – mondta el Gábor Zsazsa özvegye.

A 77 éves Anhalt a bulvárlapnak adott hosszú interjúban azt is leárulta, hogy Los Angelesbe visszatérve mi volt az első dolga. „A lakásba érve az első dolgom az volt, hogy a páncélszobában Zsazsa urnáját megsimogattam, és elmeséltem neki, miket csináltam” – mesélte az örökösöket castingoló Anhalt herceg.

Olvass még Gábor Zsazsáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top