Otthon

Óriási haszonnal árulják Gábor Zsazsa egykori luxusvilláját

A jelenlegi tulajdonos 2016-ban vette meg a pazar ingatlant, most több mint a duplájáért szeretné eladni.

Ismét árulják a legendás magyar származású amerikai színésznő, Gábor Zsazsa luxusvilláját. A jelenlegi tulajdonos 2016-ban, a színésznő halálának évében vásárolta meg az ingatlant befektetési céllal, most pedig jelentős haszonnal adna túl rajta.

Két évvel ezelőtt 10,4 millió dollárt fizettek a Beverly Hills-i Bel Air Roadon található villáért, amelyért most 23,45 millió dollárt, azaz több mint 6,5 milliárd forintot kérnek.

A több mint 800 négyzetméteres luxusvillából lélegzetelállító panoráma nyílik Los Angelesre és a Csendes-óceánra. A mostani tulaj már leszerződött egy építész céggel, hogy 2200 négyzetméteresnél is nagyobbra bővítsék az ingatlant. Az viszont már a vevőn múlik, belekezd-e az átépítésbe, vagy meghagyja eredeti állapotában a házat.

A villa 1955-ben épült, Gábor Zsazsa 1973-ban vásárolta meg, és évtizedekig lakott benne. Megfordult nála II. Erzsébet, Ronald Reagan, George W. Bush, Elizabeth Taylor és Frank Sinatra, és több filmben is szerepelt az ingatlan.

(Mansion Global)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top