nlc.hu
Otthon

John Travolta eladja óceánparti villáját

Másfél milliárd forintért eladó John Travolta otthona

A színész felesége halála után döntött a közös otthon eladása mellett.

A hvg.hu szúrta ki, hogy eladóvá vált John Travolta óceánparti háza a Maine államban található Islesboro nevű szigeten. A 20 hálószobás, 1006 négyzetméteres ingatlan 1903-ban épült, egy több mint 19 hektáros birtokon. Itt élt 1991 óta a kétszer Oscar-díjra jelölt színész és felesége, a szintén színész Kelly Preston, aki tavaly, 57 éves korában hunyt el, miután hosszú időn át küzdött a mellrákkal. 

Travoltáék még 1991-ben vásárolták a villát, amelyet családi otthonukká alakítottak. A színész azonban felesége halálát követően úgy döntött, eladja a közös fészket. 

Másfélmilliárd forintért bárki megveheti John Travolta villáját

Kelly Preston, John Travolta és lányuk, Ella Bleu Travolta a 2018-as Cannes-i Filmfesztiválon (Fotó: Getty Images)

Az óriási házért a Portland Press Herald értesülései szerint ötmillió dollárt, azaz szűk másfél milliárd forintot kell majd fizetnie az új tulajdonosnak. 

John Travolta családját egyébként nem kerülik a tragédiák: a színész és Preston első közös gyereke, Jett Travolta 2009-ben, a család nyaralójában halt meg, valószínűleg egy epilepsziás roham következtében. 

Még több sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top