nlc.hu
Szabadidő

Már csak ennyit kell aludni, hogy magyar szinkronnal láthasd a Wonder Woman 1984-et

Mi már tudjuk, mikortól látható a Wonder Woman folytatása magyarul

A szuperhősnő ezúttal a nyolcvanas években kalandozik majd.

Amikor 2017-ben bemutatták az önálló Wonder Woman-filmet, az isteni Gal Gadot főszereplésével, a világon sokan egyszerre könnyebbültek meg: végre egy szuperhős, sőt, egy szuperhősnő, akinek egyszerre van stílusa, humora, ráadásul, Patty Jenkins rendezőnek köszönhetően egy egészen kiváló mozija is! Az izraeli szépségkirálynő Gadot nevét így egy csapásra megismerte a világ, azóta is ő az egyik legfényesebben tündöklő csillag Hollywood egén. 

A Wonder Woman bevételei is alátámasztották, hogy érdemes volt az 1941 óta létező, de a férfiközpontú világban kissé mellőzött szuperhősnek saját filmet adni, a kassza csilingelése hallatán pedig nem volt kérdés, hogy jöhet a folytatás is. Míg az első rész az első világháború idején játszódott, a Wonder Woman 1984 már a címével jelzi, hogy ezúttal a nyolcvanas évek világa adja majd a hátteret a filmhez. 

Nem tréfa, ekkor lesz a Wonder Woman 1984 szinkronos változatának premierje

A Wonder Woman 1984-ben Gal Gadot mellett visszatér Chris Pine is (Fotó: HBO)

A szereplőgárdán is látszik, hogy volt keret a nagy nevek leigazolására: a címszerepet természetesen Gal Gadot alakítja, azzal pedig nem lövünk le semmit a filmből, ha eláruljuk, hogy visszatér az első részben hősi halált halt Chris Pine karaktere is, de láthatjuk Robin Wright-ot is Antiope szerepében. Mellettük azonban olyan nevek tűnnek fel a vásznon, mint Kristen Wiig, illetve A mandalori című Star Wars-sorozatnak köszönhetően mára abszolút A-listássá vált Pedro Pascal is. 

A Wonder Woman 1984 bemutatóját eredetileg 2020 karácsonyára időzítették, a koronavírus-járvány miatt azonban erre végül csak a tengeren túli piacokon kerülhetett sor. A hazai premierrel kapcsolatos bizonytalanságnak azonban vége, mert az HBO bejelentette, hogy a Wonder Woman 1984 magyar szinkronos változata április 1-én válik elérhetővé az HBO GO streaming platformon keresztül. 

Még több mozi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top