nlc.hu
TV-sztárok

John Travolta szakíthat a szcientológiával

Lehet, hogy John Travolta éppen a felesége halála miatt szakít a szcientológiával

John Travolta közösségi oldalán megjelent közleménye egyesek szerint arra utal, hogy Kelly Preston halálával ő is eltávolodik a szcientológus egyháztól.

A szcientológus egyház néhány egykori, kiugrott tagja szerint John Travolta nyilvános kommunikációja felesége halála után arra utalhat, hogy a színész egyre távolodik a szcientológusoktól. Közleményében ugyanis megköszönte a Kelly Prestont kezelő intézményeknek, orvosoknak és nővéreknek, hogy mindent megtettek felesége gyógyulásáért. A szcientológusokra nem is utalt a közleményben.

Az egyház ismerői szerint ez a tény, valamint az, hogy Travolta szavaiban nyoma sincs a szcientológusok közismert orvosellenességének – az egyházat alapító L. Ron Hubbard elutasította a kemoterápiás rákkezelést –, arra utalhat, hogy a sztár már nem áll olyan közel az egyházhoz, mint régen.

A Travolta házaspár 2018-ban

A Travolta házaspár 2018-ban (Fotó: Andreas Rentz/Getty Images)

A Daily Mail cikkében megszólal Sam Domingo, Placido Domingo menye is, aki maga is 22 éven át volt  szcientológus. Ő azt mondja, Kelly Prestonnal napi szinten foglalkoztak az egyház képviselői, miután a színésznő és Travolta fia, Jett 2009-ben, 16 évesen meghalt. Domingo ezt úgy fogalmazta meg, Preston „agymosáson” esett át.

Kelly Prestonról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top