nlc.hu
Szabadidő

Travolta újrajárta a Grease ikonikus táncát

John Travolta a lányával táncolta el a Grease ikonikus táncát

A táncos lábú John Travolta egy Super Bowl-reklám kedvéért járta el ismét Danny Zuko világhírű táncát. A partnere ezúttal a nagylánya volt.

Már több mint negyven éve annak, hogy a színész a bőrkabátjában és a zselézett hajával elrabolta nők millióinak szívét, de úgy tűnik, a kor nem érződik John Travolta tánctudásán, akinek mozdulatai még ma is elkápráztatnak bennünket. Legalábbis ez derült ki akkor, amikor lányával egy kertben kezdtek el táncolni, méghozzá a film egyik ikonikus táncát – írja a Unilad.

A Hand Jive-ból azonban csak néhány mozdulatot láthatunk, amiből aztán Travolta rögtönözni kezd egy TikTok-videó kedvéért, miközben a lánya, Ella azt próbálja elmagyarázni a sztárnak, hogyan kell elindítani a felvételt. A reklámban egyébként feltűnik még Martha Stewart (aki szerint Travolta még mindig vágja), Carl Weathers, a Nascar-pilóta Kyle Busch és a fitnessoktató Emma Lovewell is. Hogy mit reklámoznak? A Scotts Lawn nevű fűápolással foglalkozó cég termékeit.

Olvasnál még a Grease-ről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top