nlc.hu
Sztárok

Brooke Shields lányai, Rowan és Grier

Brooke Shields tinédzser lányai, Rowan és Grier le sem tagadhatnák az édesanyjukat

Az 56 éves Brooke Shields egy 15 és egy 18 éves lány édesanyja, akik szívesen követnék őt a művészpályán, a színésznő azonban meglehetősen szigorú nevelési elveket vall.

Brooke Shields 2001-ben ment hozzá Chris Hency amerikai forgatókönyvíró-producerhez. Első lányuk, Rowan Francis Henchy 2003-ban, második gyermekük, Grier Hammond Henchy pedig 2006-ban született meg.  Két tizenéves édesanyjának lenni azonban komoly kihívást is jelent a színésznő és férje számára, ahogy persze mindenki másnak is, aki hasonló korú fiatalokat nevel.

Brooke Shields és családja

Brooke Shields és családja 2013-ban és 2020-ban (Fotók: Getty Images)

Shields egy 2018-as interjújában elárulta, elképzelhető, hogy a lányai a nyomdokaiba lépnek és ők is a művészpályát választják. Rowan rendszeresen szerepel az iskolai színjátszókör előadásaiban, de Grier is kacsintgat a színjátszás felé. A sztár ugyanakkor hangsúlyozta: a legfontosabb egyelőre mindkettőjüknek a tanulás. 

„Ez egy öldöklő és demoralizáló ipar. Plusz, akkor akarnak téged, amikor ők akarnak, ott kell lenned a meghallgatásokon és rendelkezésre kell állnod, ha dolgozni hívnak. A gyerekeim viszont nem hagyhatják ki az iskolát. A főiskola után, ha még mindig éreznek késztetést, akkor folytathatják, de az iskola az első” – szögezte le a színésznő. Egy másik nyilatkozatában elmondta, Rowannak nagyszerű hangja is van, azonban a zeneiparra ugyanaz vonatkozik, ami a színjátszásra. „Megmondtam neki, hogy tanulnia kell. Nem számít, kik a szüleid, hogy tehetséges vagy, vagy sem – hobbiként csinálhatod.”

Az 56 éves Brooke Shields hozzátette azt is, úgy látja, a lányai sokkal érettebbek, mint amilyen ő volt ebben a korban. „Sokkal magabiztosabbak. Ugyanolyan makacsság és erő van bennük, mint bennem volt, de jobb az ítélőképességük. Átkozottul féltékeny vagyok erre. De természetesen magamnak köszönhetem.”

Brooke Shields az 1998-as Golden Globe-on és a színésznő lányával az iskolabálon (Fotók: Getty Images/Instagram)

Brooke Shields az 1998-as Golden Globe-on és a színésznő lányával az iskolabálon (Fotók: Getty Images/Instagram)

A színésznő lányai le sem tagadhatnák édesanyjukat, annyira hasonlítanak rá. A nagyobbik lány, Rowan ki is használta ezt a hasonlóságot, amikor a közelmúltban rendezett szalagavatójára azt a vörös estélyi ruhát vette fel, melyet édesanyja viselt az 1998-as Golden Globe gálán, ahol a Hirtelen Susan című sorozatban nyújtott alakításáért jelölték a díjra. Shields büszkén posztolt közös fotót lányával az eseményről az Instagram-oldalán: „Azt hittem, különleges este volt, amikor Golden Globe-ra jelöltek, és ezt a ruhát viseltem 1998-ban, de semmi sem tudott felkészíteni arra, hogy lássam a lányomat, amikor a szalagavatóján viseli. Büszke a mama” – írta a képhez.

Még több sztárgyerek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top