nlc.hu
Sztárok

Lisa Kudrow fia, Julian Murray Stern

Ilyen jóképű fiatalember Lisa Kudrow, a Jóbarátok Phoebe-jének fia, Julian Murray Stern

Lisa Kudrow egyetlen gyermeke, Julian a közelmúltban diplomázott. A 23 éves fiú a filmszakmában képzeli el a jövőjét, azonban nem színészként, sokkal inkább a kamera másik oldalán.

Lisa Kudrow azok közé a világsztárok közé tartozik, akik soha nem mutogatták úton-útfélen a gyereküket, pedig az 57 éves színésznő már egy felnőtt fiú édesanyja, akire igazán büszke lehet.

Lisa Kudrow és Julian Murray Stern

Lisa Kudrow és Julian 2008-ban és 2019-ben (Fotó: Profimedia/Getty Images)

Lisa Kudrow és Michel Stern francia üzletember 1995-ben kötöttek házasságot, fiuk, Julian Murray Stern pedig 1998. május 7-én született meg. Több gyermeket nem vállaltak, döntésükben pedig a színésznő egyik nyilatkozata szerint az is közrejátszott, hogy fiuk nem szeretett volna kistestvért. Julian Kaliforniában nőtt fel, ám szülei igyekeztek a lehetőségekhez mérten normális gyermekkort biztosítani a számára. Nem is vágyott különösebben a reflektorfénybe, a sztárcsemeték jelentős részétől eltérően sem gyerekként, sem pedig kamaszként nem próbálkozott sem a modellkedéssel, sem pedig a zenéléssel vagy a színjátszással, inkább a filmes háttérmunka volt az, ami megragadta. Olykor elkísérte édesanyját egy-egy premierre vagy jótékonysági rendezvényre, de a nyilvános szereplései ennyiben nagyjából ki is merültek. 

Lisa Kudrow egy 2014-es interjújában elárulta: fia egyáltalán nincs oda a Jóbarátok sorozatért. „Érdeklik bizonyos dolgok, amiket csináltam, de nem a rajongóm és nem is akarom, hogy az legyen” – mondta erről a színésznő.

Michel Stern, Julian Murray Stern és Lisa Kudrow

Michel Stern, Julian Murray Stern és Lisa Kudrow 2013-ban (Fotó: Donato Sardella/Getty Images for EIF)

Julian a középiskolát követően a Dél-Kaliforniai Egyetemen tanult tovább, ahol a közelmúltban diplomázott. Édesanyja a diplomaosztón készült közös fotót az Instagram-oldalán is megosztotta. „Boldogság, büszkeség, BOLDOGSÁG. És egy kis sírás. A részemről” – írta a képhez. A 23 fiatalember az egyetem film szakán tanult, Mind Made Up című vizsgafilmjét pedig, melynek rendezője volt, beválasztották a Portlandi Komédia Filmfesztivál idei programjába is. 

Bár a közösségi oldalakon jelen van, viszonylag ritkán posztol, ma sem különösebben magamutogató típus. Jövőbeli karrierjét inkább a kamerák mögött képzeli el.

Még több sztárgyerek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top