nlc.hu
Sztárok

Suri Cruise kész felnőtt lett

Hétköznapi kamaszlány lett Suri Cruise, aki már olyan magas, mint az anyja

A 15 éves Suri Cruise már majdnem olyan magas, mint az édesanyja és manapság az extravagáns megjelenést is kerüli. Előnyére változott Tom Cruise kamasz lánya.

Suri Cruise kisgyerekként két dologgal szerepelt folyton a lapokban: a nyilvános hisztijeivel, illetve azzal, hogy édesanyja méregdrága és a korának legkevésbé sem megfelelő holmikban járatja, és megengedi neki, hogy sminket, körömlakkot vagy épp magassarkú cipőt viseljen. Katie Holmes és Tom Cruise lánya mostanra nagyon megváltozott, mégpedig előnyére. Csinos kamaszlány lett belőle, aki az öltözködési stílusával sem akar kilógni a sorból. Manapság legszívesebben bő szabású felsőket, illetve nadrágokat hord és magassarkút sem sűrűn látni a lábán. Az öltözékeit pedig nem feltétlenül luxusboltokból szerzi be, szívesen vásárol fast fashion márkáktól is. A minap például egy halvány lila, oversize melegítőfelsőben kapták le a lesifotósok, mely a H&M aktuális kollekciójából való és alig 4000 forintba kerül. 

A lila pulóver (Fotók: Pridimedia/H&M)

A lila pulóver (Fotók: Profimedia/H&M)

Apjával évek óta nem találkozott

Suri, aki a napokban tölti be a 15. életévét, mostanra testmagasságban is már majdnem utolérte 175 centi magas édesanyját. Valamivel alacsonyabb termetű édesapjával lehet talán egyforma magas, vele azonban már nagyon régóta nem készült közös fotója. Tom Cruise ugyanis állítólag évek óta nem csupán, hogy a nyilvánosság előtt nem mutatkozott közösen a lányával, de egyáltalán nem is találkozott vele. Sajtóértesülések szerint a szcientológiai egyház tiltja a színésznek, hogy tartsa a kapcsolatot gyermekével, mivel Suri nem követi a vallást. 2019-ben ugyan arról szóltak a hírek, hogy Cruise továbbra is szereti a lányát és rendezni kívánja a kapcsolatukat, ám hogy ebben az ügyben azóta történt-e bármilyen előrelépés, azt nem tudni. 

Suri Cruise és Katie Holmes

Suri Cruise és Katie Holmes (Fotó: Profimedia)

Anyja lánya

Katie Holmesról köztudott, hogy a mindennapokban kifejezetten kényelmesen és leginkább átlagosan öltözködik: a leggyakrabban farmernadrágot visel valamilyen közömbös árnyalatú, lazább szabású felsőrésszel és lapos lábbelivel. Lánya pedig mára szintén ezt az irányvonalat követi. Suri továbbra is Manhattanben él édesanyjával és egy helyi, elit középiskolában tanul. New York utcáin bárki összefuthat vele, ha épp leugrik bevásárolni, kávézni vagy épp kutyát sétáltatni. Igaz, a maszkban nem feltétlenül könnyű felismerni, hiszen egyébként pontosan úgy néz ki, mint egy hétköznapi tinédzser. Nézzétek csak!

Suri Cruise
Megnézem
Összes kép (6)

Sztáranyák és lányaik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top