nlc.hu
Család

Csinos kamasz lett Suri Cruise

Hisztis kislányból csinos kamasz lett Suri Cruise

Suri Cruise már 14 éves kamaszlány, aki jó ideje leszokott a hisztiről. Így él manapság Katie Holmes és Tom Cruise lánya.

Suri Cruise néhány éve rendszeresen szerepelt a lapokban, annak köszönhetően, hogy előszeretettel hisztériázott nyilvános helyeken, amit persze a lesifotósok általában meg is örökítettek. Szülei, Katie Holmes és Tom Cruise 2012-ben váltak el, mégpedig úgy, hogy a színésznő állítólag szabályosan elmenekült a férjétől a kislánnyal. Az akkor hatéves Surit súlyosan megviselte az életében bekövetkezett változás, amit édesanyja azzal igyekezett kompenzálni, hogy alaposan elkényeztette őt. Luxusholmikkal halmozta el és olyasmiket is megengedett neki, hogy magassarkút, körömlakkot vagy épp sminket viseljen.

Suri Cruise és Katie Holmes 2012-ben

2012-ben még hisztis kislány volt (Fotó: Profimedia)

Suri idén áprilisban töltötte be a 14-et és már a legkevésbé sem az a hisztis kislány, aki néhány éve volt. Apjával nem tartja a kapcsolatot, sajtóértesülések szerint évek óta nem is találkoztak. Édesanyjával él New Yorkban, akivel viszont rendkívül közel állnak egymáshoz és nem mellesleg külsőre is nagyon hasonlítanak. Bár divatozni továbbra is szeret, manapság inkább már sportcipőt húz magassarkú helyett. 

Egy elit manhattani magániskolában tanul és tehetséges sportoló. Kiemelkedően teljesít gimnasztikában, valamint táncban. Két kutyája van, akiket minden nap ő maga sétáltat a Central Parkban és környékén. A nyilvánosságot a körülményekhez képest kerüli, édesanyját is ritkán kíséri el sajtónyilvános eseményekre, a lesifotósok azonban továbbra is rendszeresen készítenek róla felvételeket. A lenti kép például néhány napja készült, amikor a barátnőivel egy étterembe tartott.

Suri Cruise napjainkban

Suri Cruise napjainkban (Fotó: Profimedia)

“Nagyon szeretem őt. A legfőbb célom az volt, hogy egyéniséget neveljek belőle. Biztos akartam lenni benne, hogy erős és magabiztos lesz, és mindig 100 százalékban önmagát adja. Hogy megismeri önmagát. Mindig is nagyon erős személyiség volt” – nyilatkozta a közelmúltban lányáról Katie Holmes. A színésznő azt is elárulta, ha Suri választ valamilyen tevékenységet, akkor nagyon odateszi magát és koncentráltan, keményen dolgozik, míg a lehető legjobb nem lesz az adott dologban. Aztán újabb célt tűz ki maga elé.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top