nlc.hu
Trend

Ez a csizma lesz az őszi szezon befutója

A combcsizma már a múlté: Emily Ratajkowski csizmája lesz a befutó idén

Emily Ratajtowski már a tavalyi évben is megreformálta az őszi kollekciókat, azonban nagyon úgy tűnik, hogy ez a idei évben sem lesz másképpen. Annak ellenére, hogy még csak augusztus van, a modell láthatóan már a következő évszakra készül. Szokatlan szettjével pedig azt is bebizonyította, hogy bizony a combcsizma már a múlté.

Emily Ratajkowski személyisége már a kezdetektől fogva megosztotta az embereket, főleg, miután hatalmas népszerűségre tett szert a Blurred Lines című videóklipben nyújtott alakításával, amivel szexszimbólummá is vált. A forgatás óta számos kritikát, illetve pletykát hallhattunk vele kapcsolatban, így nem csoda, hogy a tavaly megjelent könyvében igyekezett eloszlatni a különböző tévhiteket, továbbá szerette volna a saját szemszögéből is elmesélni történetét. Könyvében büszkén és határozottan kijelentette, hogy a szexualitásának kihasználásából származik a pénze, azonban véleménye szerint ez még nem állhat a feminista énjének az útjába. Annak ellenére, hogy kezdetben talán szkeptikusan fordultak az emberek a könyv felé, elismerő kritikákat zsebelt be a modell, hiszen egy olyan problémát vet fel, aminek hatására talán másképpen gondolhatunk a saját testünkre. 

Szexszimbólumból stílusikon

Annak ellenére, hogy EmRata  ruha nélkül robbant be a köztudatba, mára nemcsak modellként, hanem színészként, illetve tervezőként is megállja a helyét.

Kétségkívül rendkívüli érzéke van ahhoz, hogy még egy egyszerűnek tűnő szettet is úgy dobjon fel, hogy az megálljon akár a vörös szőnyegen is, ugyanakkor híres a merész, de ízléses megjelenéseiről is.

Emily Ratajkowski 2023. július 28-án New Yorkban.

Emily Ratajkowski 2023. július 28-án New Yorkban. (Fotó: Gotham/GC Images/Getty Images)

Hosszú szárú csizma és egyberuha augusztusban? Miért ne?

Ahogyan azt már Emily-től megszokhattuk, szereti kombinálni az egyszerűbb, azonban annál látványosabb ruhakölteményeket, ami most sem történt másként. Akár szeretnénk, akár nem, az ősz már a nyakunkon, így lassan kénytelenek leszünk az őszi ruhadarabok beszerzésén agyalni.

A modell láthatóan már alig várja az évszakváltást, hiszen szerdán New York-ban kapták lencsevégre, amint éppen a Sony Music Studios-ba tartott.

Bár annak ellenére, hogy az augusztus még közel sem ért véget, ráadásul az időjárás sem lett kíméletesebb, Emily egy térdig érő, fekete, elegáns csizmát viselt. (Ezt a típust egyébként többször előszeretettel viselte a hónap folyamán, legtöbbször különböző egyberuhák kombinációjával.)

A szögletes orrú csizmát egy őszies hangulatot idéző szellős ruhával kombinált. Az egyszerű megjelenését egy arany karika fülbevalóval, illetve egy bézs táskával igyekezett kompenzálni.

Emily Ratajkowski 2023. augusztus 02-án New Yorkban.

NEW YORK, NEW YORK – AUGUST 02: mily Ratajkowski 2023. augusztus 02-án New Yorkban. (Fotó: Gotham/GC Images/Getty Images)

Való igaz, hogy az elmúlt pár évet a combcsizmák különböző kombinációi uralták, azonban úgy tűnik, hogy idén ősszel a modellen is látható térd alatti csizmák viszik majd a prímet. 

Emily már a tavalyi évben is mondhatni megreformálta az éppen aktuális őszi kollekciót, hiszen amennyire szokványos, hogy tavasszal virágokkal teli ruhákat viselünk, éppen annyira szokatlan, hogy ősszel leveles mintát öltsünk magunkra. Ennek ellenére úgy tűnt, hogy elnyerte a közönség, illetve a divatvilág tetszését is, amikor az US Open női egyéni döntőjén egy levél mintás hosszúujjú és leggings kíséretében jelent meg. Az elsőre talán furcsának tűnő szettet egy fekete válltáskával és egy hegyes csizmával kombinált. 

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top