nlc.hu
Trend

Diétás kólával pakolta tele a bőröndjét, nem hiszed el, hogy miért!

Diétás kólával pakolta tele a bőröndöt, mert azt hitte Európában nem lehet kapni -videó

Azt nem tudjuk, honnan szedte az információt.

Kiakadtak netezők az amerikai influenszernek a TikTok videóján, aki egy kólával teli bőröndöt is magával vitt a nyaralására.

diétás kóla

Fotó: Getty Images

Az amerikai Real Housewives című sorozat szereplője, Jill Zarin imádja a diétás kólát, amit az utazása alatt sem akarta nélkülözni. Mivel úgy értesült, hogy Európában nem árulnak ilyet, az 59 éves nő több dobozos és műanyag palackos üdítővel pakolta tele a bőröndjét.

„Szóval magammal hoztam az Egyesült Államokból a kedvenc diétás kólámat, mert ilyet nem árulnak Európában. Náluk csak Coke Light vagy Coke Zero van, ami szívás”
– mondta az influenszer.

@allyshaps Any other diet coke girlies travel with an entire suitcase of diet coke? Luckily it made it safely! #dietcoke #flying #airport ♬ original sound - Ally Shapiro

Jöttek is a hozzászólások a poszt alatt:

Még szép, hogy van diétás kólánk! Ettől kiégtem.

„Ennél amerikaibb dolgot még nem láttam!”
– írták, amikor többen is posztolták, hogy de, nálunk is lehet kapni diétás kólát, a videó feltöltője, pontosabban a színésznő lánya, Ally Shapiro azt válaszolta: „De hát annak nem ugyanolyan az íze!”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top