Trend

Szeresd, ápold & törődj a hajaddal!

A Schwarzkopf esernyőmárka egyik ikonikus márkája, a Gliss, a hajregenerálás szakértőjeként hatékony és innovatív hajápolási és hajfestési termékeket kínál.

A Gliss hajápolók a különböző hajtípusok igényeinek megfelelően, célzottan a haj erősítését és regenerálását szolgálják. A Gliss Color tartós hajfestékek pedig a különleges, ápoló formulájú hajmaszknak köszönhetően már hajfestés közben is intenzíven táplálják a hajat.

Szeresd, ápold & törődj a hajaddal!

 

A te Gliss családod

Legyen szó száraz és töredezett, esetleg zsíros, igénybevett, vagy éppen festett hajról, a Gliss 9 termékcsaládja közül mindenki könnyen megtalálja a saját hajtípusának legmegfelelőbb hajápolási termékeket!

  • Oil Nutritive Tápláló Olaj termékcsalád száraz és igénybevett hajra, olajsavval és marula olajjal kínál mélyen ápoló megoldást. A márka legtöbb tagot számláló termékcsaládja, a Gliss portfóliójában jelentős szerepet betöltő hajolajak és hajvégápolók is e család alá tartoznak.
  • Split Ends Miracle töredezett hajra kifejlesztett termékcsalád, mely ion-komplexszel és szőlőmagolajjal regenerálja a sérült hajszerkezetet és lezárja a hajvégeket. Az idei év során a termékcsalád fontos tagjává váltak a Gliss Night Elixir éjszakai hajpakolások, melyek HaptIQ technológiájú formulája egyetlen éjszaka alatt képes összekötni, erősíteni és helyreállítani a haj szerkezetét.
  • Ultimate Repair folyékony keratinnal és feketegyöngy kivonattal intenzíven ápolja az erősen sérült hajat.
  • Color Perfector mélyen regenerálja a száraz, festett hajat, miközben bezárja a színt a hosszan tartó színintenzitásért.
  • Blonde Perfector kifejezetten szőke, ősz vagy melírozott hajra fejlesztett formulája peptidkeverékkel és áfonyakivonattal semlegesíti a nemkívánatos sárgás tónusokat.
  • Supreme Length biotin komplexszel és bazsarózsával hosszú, sérülésre hajlamos hajra és zsíros hajtövekre.
  • Liquid Silk selymesítő hatást nyújt a törékeny és fakó hajnak.
  • Total Repair hidrolizált keratinnal és virág nektárral rugalmassá és fényessé varázsolja a száraz, igénybevett hajat.
  • Aqua Revive hialuron komplex-szel és tengeri algával könnyű hajérzetet biztosít normáltól száraz hajig.

Szeresd, ápold & törődj a hajaddal!

A tökéletes Gliss hajápolási rutin 7 lépésben:

1. tisztítás & 2. kondicionálás: a Gliss hajregeneráló samponok és hajbalzsamok intenzív regeneráló és tápláló hatást nyújtanak – a rugalmas, fényes hajért. A Gliss formulák természetes összetevőkkel biztosítják a mélyreható ápolást, anélkül, hogy elnehezítenék a hajat.

3. regenerálás: Gliss 7sec hajpakolás fényes és regenerált hajat eredményez, csupán 7 másodperc alatt. A folyadékból krémmé alakuló hajápoló magas koncentráltságú összetevőket tartalmaz, így egy szempillantás alatt képes mélyen ápolni a hajat – tökéletes választás a rohanó hétköznapokban!

4. kifésülés: az Express Repair hajbalzsamok nem-kiöblítendő formulája könnyed kifésülhetőséget, plusz ápolást és fantasztikus illatot biztosít törülközőszáraz és száraz hajon egyaránt.

5. hővédelem: Gliss Blow-Dry hővédő hajolaj spray olajsavval és marula olajjal védi meg a hajat szárítás és formázás közben. Használd törölközőszáraz hajon a teljeskörű védelemért!

6. éjszakai regenerálás: A HaptIQ rendszerrel ellátott Gliss Night Elixir éjszakai hajpakolás alvás közben regenerálja és erősíti a haj szerkezetét. Mélyen behatol a hajszálakba, új mikrokötéseket hozva létre azon belül. Reggelre a haj szép, puha és regenerált lesz. A könnyű formula pihentető illattal azonnal beszívódik és nem hagy nyomot maga után a párnán.

7. mindennapos ápolás: a Gliss nem-kiöblítendő hajolajai mindennapos használatra is kiválóak. Míg a Gliss Elixír hajolaj argán olajjal és E vitaminnal táplálja a sérült, száraz hajat, addig a Gliss Tápláló Olaj folyékony hajvégápoló lezárja a hajvégeket, ezáltal csökkenti a hajtöredezés mértékét.

Szeresd, ápold & törődj a hajaddal!

 

Látogass el standunkhoz a Rossmann Beauty Expon!

A helyszínen professzionális fodrászaink hajfonás és frizurafrissítés mellett hajvizsgálattal és saját hajtípusodnak megfelelő terméktanácsadással is várnak, továbbá lehetőséged nyílik a nem-kiöblítendő hajápolóink kipróbálására is.

Vegyél részt nyereményjátékunkon, hogy értékes nyereményekkel térhess haza!

Gliss & the City esemény

2023. 07.19-én tartottuk meg Gliss & the City eseményünket, ahol a Nagy Alma metropolitan hangulatát idéző díszlet alatt a sajtó képviselői és közel 100 híresség előtt mutattuk be a Gliss fő termékcsaládjait és ajánlottunk a vendégek hajtípusának megfelelő termékeket.

Tekintsd meg az eseményről készült kisfilmünket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top