nlc.hu
Trend

Beauty Expó 2023

Telt ház az év beauty eseményén, Ördög Nóra és Lilu is ott lesz

Nemzetközi és hazai beauty márkák is képviseltetik magukat.

Beauty Expót szervez a Rossmann és a Krémmánia szeptember 15-én déltől a Millenáris G épületében, ahol többek között az arcápolási és a hazai márkák lesznek fókuszban. A rendezvény előregisztrációja rekordidő alatt, már 3 nappal a megnyitás után betelt. Az első ezer regisztráltat welcome-csomaggal ajándékozzák meg a szervezők, de a később érkezőket a kiállítók egyenként is számos programmal és ajándékkal várják, érdemes még a helyszínen is próbálkozni a bejutással.

Rossmann Beauty Expo

Közel 50 kiállító részvételével rendezik meg az expót, ahol a legmeghatározóbb nemzetközi beauty márkák, mint például a Revuelle, a NYX, a Beauty of Joseon vagy a The Elements mellett a magyar Nagora, Sofia Michelle márkákkal, a Helia-D-vel vagy épp a Mannával is találkozhatnak a látogatók.

A márkák kitelepülései mellett a hazai skinfluencer szakma olyan prominens szereplői is jelen lesznek, mint például skincareevelyn vagy skinsbyvivi, de a beauty szcénába az utóbbi időben sikeres vállalkozóként, saját márkával belépő Lilu (Body+ME) és Ördög Nóra (Nora Beauty) is személyesen részt vesznek az eseményen.

Rossmann Beauty Expo

A kiállítók standjai mellett számos izgalmas előadást, színpadi beszélgetést is meghallgathatnak az érdeklődők. Az arcápolás, smink, hajápolás témaköre mellett a kéz-, köröm- és lábápolás, sőt a férfiak és az ápoltság témaköre is porondon lesz, többek között olyan szakértők és hírességek bevonásával, mint Pohorelli Bettina sminkes, Bauer Évi, a Krémmánia főszerkesztője vagy Viszkok Fruzsi.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top