nlc.hu
Trend

A Shiseido újdonságai

Ismerd meg a Shiseido újdonságait!

Egy szemkörnyékápoló, egy alapozó és egy balzsam a Shiseido kínálatában!

Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream

Azoknak a nőknek, akik átfogó és hatékony megoldást keresnek a szem körüli finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentésére és megelőzésére, a Shiseido kifejlesztette a Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream legújabb változatát.

A krém gyorsan és intenzíven hat egy olyan formulának köszönhetően, amely még jobban kitolja a teljesítőképességünk határait. A szem körüli bőr láthatóan simábbá és ellenállóbbá válik a ráncok megjelenését okozó tényezőkkel szemben, a hosszú ideig fiatalabbnak tűnő szemekért.

A szem kontúrja nagyon mozgékony terület, rendkívül vékony bőrrel; ezért különösen sérülékeny, az itt megjelenő finom vonalak és ráncok kialakulását négy fő tényező okozza:

  • szárazság
  • kronológiai öregedés
  • arckifejezések
  • az öregedés felgyorsulása a káros hatások, főként az UV-sugárzás miatt
Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream

Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream

A négy ránckeltő tényező kezelése érdekében a Shiseido új Benefiance ránc-kisimító szemkörnyékápoló krémformulája négy erős hatóanyagot egyesít:

  • A Kombu-Bounce komplex: három algakivonatból áll, felgyorsítja a bőr megújulását, és hozzájárul az intenzív hidratálásához, teltebbé téve azt. Gyors és hosszan tartó hatása csökkenti a ráncok megjelenését..
  • Az Aqua-Peptid komplex megakadályozza a mimikai ráncok  állandósulását azáltal, hogy javítja szaruréteg rugalmasságát.
  • A Karnozin a kronológiai öregedést célozza meg, és antioxidáns hatást fejt ki, amely megakadályozza a sejtkárosodást.
  • A Mukurossi, Chlorella és Kurkuma kivonat kombinációja küzd az UV sugarak által kiváltott ráncok kialakulása ellen.

1996 óta a Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream szemkörnyékápolót többször is újrafejlesztették, hogy gyorsabb és intenzívebb ránctalanító teljesítményt nyújtson. Vonzó textúrája azonban nem változott. Még ma is őrzi a megnyugtató, gazdag állagú de nem zsíros krém fényűző, érzékekre ható vonzerejét, finoman olvad bele a bőrbe, azonnal simább és ragyogóbb megjelenést kölcsönözve.

Revitalessence Skin Glow alapozó

A több mint 120 évnyi kutatás, és effektív bőrápoló hatóanyagok által támogatott új Revitalessence Skin Glow alapozó SPF 30 PA+++ ragyogó eredményeket nyújt, amelyek a smink lemosása után is sokáig kitartanak. Két erős prebiotikum – a fermentált kefir kivonat+ a niacinamid – táplálja az egészséges mikrobiom fenntartásának képességét a természetesen élénk és ragyogó arcszín érdekében.  Újrahasznosított anyagokból készült, gyöngyházfényű palackban tárolva, ez a súlytalan formula olyan mint egy bőrápolási termék, 24 órán át hidratál miközben 12 órán át tartó, építhető, közepes fedést biztosít, ragyogó befejezéssel.

„A tudomány és -technológia terén szerzett szakértelmünket kihasználva olyan sokoldalú alapozót fejlesztettünk ki, amely klinikailag bizonyított előnyös hatásokat vált ki” – mondta Deborah Ross, a Shiseido Makeup globális marketingért felelős alelnöke.

Revitalessence Skin Glow alapozó

Revitalessence Skin Glow alapozó

Annak érdekében, hogy olyan alapozót hozzanak létre, amely olyan hatású, mint egy szérum, a Shiseido tudósai úttörő szerepet játszottak az Envelop technológia megalkotásában. Ez az egyedülálló rendszer pigmentet zár be a bőrápoló összetevőkbe, így az erős hatóanyagok először behatolnak az arcbőrbe, hogy belülről kifelé egészséges ragyogást nyújtsanak. Ennek a hibrid formulának az egyik sztárja a fermentált kefir kivonat, egy japán rizsből készült antioxidáns és prebiotikum, amely segít fokozni az epidermis működését, és megakadályozza a nedvességvesztést. Ez az összetevő együttműködik a niacinamiddal – a B3-vitamin egyik formájával, amely finomítja a textúrát és a tónust -, hogy erősítse a bőr védőrétegét.

Az alapozó egyhetes használatát követően a tesztelésben résztvevők 94 százaléka egyetértett abban, hogy a bőre smink nélkül is simábbnak tűnt, és 88 százalék számolt be arról, hogy a bőrüket mélyen hidratáltnak érezték.

Válassz a magyarországon kapható 16 valósághű árnyalat közül, amelyeket a Japán természetben, építészetben vagy a formatervezésben gyakran megtalálható anyagokról neveztek el! Használd a Shiseido alapozók könnyen átlátható számozási rendszerét a formulák és kategóriák közötti átjáráshoz!  A Revitalessence Skin Glow alapozó alapozó nem tartalmaz talkumot, parabéneket, mikroműanyagokat, ásványolajat vagy illatanyagot, és minden arcbőrre alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.

WASO Calmellia Multi Relief SOS balzsam

A Calmellia Multi Relief SOS balzsam a WASO új, többcélú csodabalzsamja. Mindössze 8 gondosan kiválasztott összetevőből –köztük a japán Nagasakiból származó kaméliamagolajból – készült, és ez a kis hős nagyon sok mindenre képes. Arcon, testen és hajon egyaránt használható, és elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magunkkal vigyük. A WASO Calmellia Multi-Relief SOS balzsam szilárd, vízmentes, vegán termék, 90 százalékban természetes eredetű összetevőkkel. Koncentrált formulája intenzív táplálást és hidratálást biztosít a bőrnek és hajnak, pont ott, ahol szükséges. 

WASO Calmellia Multi Relief SOS balzsam

WASO Calmellia Multi Relief SOS balzsam

Vízmentes formulája miatt a balzsam olyan aktív összetevők koncentrált formulája, amelyek alapvető táplálást biztosítanak a bőrnek és a hajnak. Habár a Calmellia Multi Relief SOS balzsam kicsinek tűnik, jóval a súlya felett teljesít. Mivel minden egyes hatóanyagot átgondoltan választottak ki a bőrre és a hajra gyakorolt erőteljes előnyeik miatt, ez az egyetlen kis termék sokak feladatát képes ellátni, lehetővé téve, hogy racionalizáljuk és egyszerűsítsük a napi rutinunkat.

A WASO Calmellia Multi Relief SOS balzsam a szépségápolási rutin számos termékét helyettesítheti, és lehetővé teszi, hogy nagyon kevéssel sokat tegyen. Valójában csak egy kis mennyiségre van szükség ahhoz, hogy intenzív táplálást és hidratálást biztosítson. A balzsam szilárd textúrája a bőrrel érintkezve megolvad, az ujjak melegére azonnal átalakul, és egy gazdag, selymes, olajjá válik, amely gyorsan felszívódik. Számos felhasználási módja ellenére ez a kis megmentő olyan takarékosan használható, hogy egyetlen doboz egy egész szezonra elegendő.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top