Trend

Köszöntsük az őszt stílusosan!

Nagyszerű, könnyed, játékos és színes. Tökéletes kiegészítője a ruhatárunknak. Utazáshoz csomagolt barát és remek segítő a gyűrött ruhák elleni küzdelemben. Köszöntsük az őszt az új Tefal Pure POP dizájner ruhagőzölővel! Dobjuk fel ruhatárunkat egy olyan készülékkel, amely mosolyt csal az arcunkra, hiszen ezentúl minden ruhánk minden helyzetben könnyedén gyűrődés- és ráncmentes lesz.

Köszöntsük az őszt stílusosan!
Mutasd meg stílusutodat a Tefal Pure POP ruhagőzölővel (DT2020E1)! Ez a játékos gőzölő új szintre emeli a ruhák ápolását. A Tefal Pure POP egyetlen egyszerű mozdulattal vasal, tisztít és gőzöl, használata pedig teljesen intuitívan szabályozott. A kényelmes kétoldalas gőzölő rendszernek köszönhetően könnyen válthatunk a két oldal között. A bársonyos oldal ideális minden anyag gyengéd vasalására, még a legkényesebbek esetében is tökéletes eredmény garantált.  A másik oldal pedig remek a haj, szöszök és apró szennyeződések eltávolítására. A gőz teljesen természetes ereje csökkenti a szagokat, fertőtlenít és felfrissít. A Tefal Pure POP rendkívül kompakt, vékony és könnyű, így bárhová magunkkal vihetjük. Luxusszállodában töltjük a hétvégét vagy egy kalandos lakókocsis kirándulásra megyünk? Esetleg kempingezünk? Ezt a praktikus és hordozható ruhagőzölőt biztosan mindenhol használni fogjuk.

Köszöntsük az őszt stílusosan!
A Tefal Pure POP gőzteljesítménye akár 20 g/perc is lehet. Mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, így ideális a gyakori használathoz és az utolsó pillanatban történő ruhavasalához. Ráadásul négy élénk és játékos színben kapható.

Varázsold tökéletessé ruháidat a Tefal Pure POP kézi gőzölős vasalóval!

Köszöntsük az őszt stílusosan!
TERMÉKELŐNYÖK:

  • Könnyű és intuitív gőzölés
  • Eltávolítja a szőrszálakat, hajszálakat és apró szennyeződéseket
  • Gőz a ruhák kíméletes ápolásához
  • Innovatív, megfordítható rögzítési rendszer
  • Rendkívül kompakt és utazásra alkalmas kialakítás
  • Gyorsan felmelegszik és használatra kész
  • Stílusos és modern design
  • A gőz természetes fertőtlenítő hatásával
  • Kedvező áron javítható – 15 évig

Köszöntsük az őszt stílusosan!

www.tefal.hu

www.homenadcook.hu

A francia Groupe SEB vállalat a magyar piacon a Tefal, Rowenta és Krups márkáiról ismert, 2015 óta 15 évig garantálja termékei javíthatóságát – ez a vállalat termelésének 95%-ára vonatkozik. A Groupe SEB 2050-re a szén-dioxid-semlegesség elérését tűzte ki célul. A Groupe SEB termékeit növényi tintával nyomtatott, újrahasznosított kartonpapírba csomagolja és szállítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top