nlc.hu
Trend

Krémmánia Beauty Box - L'Oréal Monobox tartalma

L’Oréal kozmetikumokat teszteltünk – Mindent, amit a Krémmánia Beauty Box tartalmazott

Kipróbáltuk mind a kilenc kozmetikumot, amit a legújabb Krémmánia Beauty Box rejtett, és amelyek a L'Oréal Csoport népszerű márkáihoz tartoznak.

Pár napja debütált a legújabb Krémmánia Beauty Box, ami ezúttal ismét Monobox formátumot öltött. Nem más, mint a L’Oréal Csoport márkáinak sikertermékeivel telt meg a doboz: a L’Oréal Paris, a Garnier és a Mixa egyaránt képviseltette magát. Ha esetleg lemaradtál a dobozról, ne csüggedj, most egy játék keretében lehetőséged van megnyerni. Mi pedig mutatjuk, mi minden vár rád, és azt is elmondjuk, mit várhatsz a kozmetikumoktól.

18. Krémmánia Beauty Box - L'Oreal Monobox

18. Krémmánia Beauty Box – L’Oreal Monobox

Garnier Pure Active Hidratáló Tisztító Gél (250 ml)

Garnier Pure Active Hidratáló Tisztító Gél

Garnier Pure Active Hidratáló Tisztító Gél

Opálosan áttetsző színű, megfelelően sűrű arctisztítóról van szó, amiből könnyű lágy habot képezni az arcmosáshoz. Nagyon tetszett, hogy illatmentes, így az érzékeny bőr számára is megfelelő. Ráadásként tartalmaz egy kis niacinamide-ot ami minden bőrtípus számára áldás, hidratáló hialuronsavat és a felesleges faggyú eltávolítását segítő agyagot (kaolint) is. Esténként használtam, és minden alkalommal úgy éreztem, megfelelően tisztította a bőrömet, ám nem szárította. Ez utóbbiért hatalmas piros pont jár a lemosónak, ritka, hogy drogériás árszinten ilyen kaliberűt fedezek fel.

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Gélmaszk (27 g)

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Gélmaszk

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Gélmaszk

Valóban érezhető egy kis hűsítő érzés, én emellett inkább az intenzív hidratáló hatását emelném ki. A maszk egészen jól illeszkedett az arcformámra, megfelelő a mérete, és rengeteg hatóanyaggal van átitatva. Pluszban vittem fel és oszlattam el a maszkon a géles készítményt, olyan sok volt belőle a tasakban. A maszk mégsem csúszkál az arcon, a bőröm pedig csak úgy itta a hatóanyagokat, nem gondoltam volna, hogy ennyi plusz hidratálásra van szüksége.

Garnier Skin Naturals Vitamin C Szérum (30 ml)

Garnier Skin Naturals Vitamin C Szérum

Garnier Skin Naturals Vitamin C Szérum

Ez a szérum volt az egyik legnagyobb meglepetés számomra a dobozban. Sokféle C-vitaminos szérumot próbáltam már, és mindegyik elvérzett amiatt, hogy túl olajos volt az állaga, és az érzet, amit a bőrön hagyott. Ezért nem szívesen nyúltam értük reggelente, amikor pedig a legjobb használni ezt a hatóanyagot. Ez a szérum viszont csúcs! Semmilyen kényelmetlen réteg nem maradt utána, gyorsan és maradéktalanul felszívta a bőröm, és tökéletesen megfért fölötte mind a fényvédős arckrémem, mind pedig a kevés alapozó, amit használok. Alkalmanként 4-5 cseppnyit vittem fel a bőrömre, a szérum állaga viszonylag híg, opálos színű, illata enyhén citrusos.

L’Oreal Paris Revitalift Clinical Anti-UV Fluid SPF50+ (50 ml)

L'Oreal Paris Revitalift Clinical Anti-UV Fluid SPF50+

L’Oreal Paris Revitalift Clinical Anti-UV Fluid SPF50+

Télen-nyáron fényvédőzöm, így nagyon örültem, hogy lehetőségem nyílt ezt az 50 faktoros készítményt kipróbálni. Állaga egészen folyós, tejszerűen fehér, és van egy enyhe naptejillata, de semmi túlzó. Szépen el lehet oszlatni a bőrön, nem hagy fehér réteget. A sminkeléssel érdemes várni 1-2 percet, ennyi idő alatt szívódik fel megfelelően. Ekkor már csak egy enyhe bőrfényt hagy csak maga után, nem ragad, nem pereg akkor sem, ha sminkelek fölé. Nap közben kényelmes volt viselni, hozott mindent, amit általában elvárok egy fényvédőtől és ahogy néztem, még árban is egészen baráti.

L’Oreal Paris Revitalift Filler Szemkörnyékápoló Szérum (20 ml)

L'Oreal Paris Revitalift Filler Szemkörnyékápoló Szérum

L’Oreal Paris Revitalift Filler Szemkörnyékápoló Szérum

Golyós szemszérumot még nem használtam, a kiszerelés lényege, hogy a szérum nem pipettás üvegben van, hanem a pálca végére három picike fém görgő került. Ezek éppen elegendő készítményt vesznek fel ahhoz, hogy utána a segítségükkel eloszlassuk azt a szemkörnyéken. Jár az élmény mellé egy kis hűsítő hatás is, ám nekem többet nyomott a latban, hogy valóban intenzív hidratálást és ápolást nyújtott. Sötét karikáim nincsenek, így ebbéli képességeiről nem tudok beszámolni, ám az általános bőrfeltöltő, hidratáló, és ennek köszönhetően simító hatását igazolni tudom. Ha eddig csak az arckrémből vittél fel így-úgy egy keveset a szemkörnyékre, próbáld ki, látványos lesz a változás, amit 1-2 hét alatt elérsz vele. 

L’Oreal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Arcszérum (30 ml)

L'Oreal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Arcszérum

L’Oreal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Arcszérum

Nagyon szeretem a retinolos szérumokat, szuper bőrszépítő hatásuk van, a bőröregedés késleltetése pedig csak egy ezek közül. Ez a szérum már megfelelő mennyiségű retinolt tartalmaz ahhoz, hogy rendszeres használat mellett látszódjon az eredmény. Pipettás kiszerelésű a termék, 3-4 cseppnyi elegendő volt az arcomra és ugyanennyit oszlattam el esténként a nyak-dekoltázs területén is. Csak azokon az estéken nem nyúltam érte, mikor hámlasztót használtam, vagyis hetente 4-5 este biztosan a rutinom része volt. Pikk-pakk felszívódott, szerintem bőröm hidratáltságát is javította. Elégedett vagyok vele, a retinol hosszú távú hatását pedig már látom. 6-8 éve használok valamilyen készítményt, érdemes, kezdjétek el ha még nem tettétek! Például ezzel. De a fényvédelemről ne feledkezzetek meg! 

L’Oreal Paris Telescopic Lift Szempillaspirál (9,9 ml)

L'Oreal Paris Telescopic Lift Szempillaspirál

L’Oreal Paris Telescopic Lift Szempillaspirál

Ez a bizonyos dupla horgos sörtéjű kefesor, ami leírásában szerepel, a kefefej egyik oldalán helyezkedik el, a fej másik oldala pedig lapos. Használatának trükkje, hogy ezzel az ívelt oldallal érdemes nekiállni festeni a pillákat, a pillák tövétől, körben felfelé forgató mozdulattal mozgatva közben a kefét. Nekem így nagyon látványos volt a hatás. Elsősorban hosszabbította a pilláimat, az alsó pillasoron elég egy icipicit átvinni. A dúsítással két réteg után voltam elégedett, itt nem vártam a száradással, jobb eredményt értem el, ha egyből dupláztam. Talán a pillák szétválasztása miatt volt a legfontosabb, hogy rájöjjek, hogyan érdemes forgatni, mozgatni a spirált használat közben. Ez pár alkalom után már megvolt, azóta pedig öröm vele sminkelni.

Mixa Hyalurogel Szuper Szérum (30 ml)

Mixa Hyalurogel Szuper Szérum

Mixa Hyalurogel Szuper Szérum

Ez egy jól összerakott, kényelmes, kellemes hidratáló szérum, hoz mindent, amit kell. Pumpás kiszerelése kényelmes használatot biztosít, állagának is köszönhetően szépen eloszlatható és villámgyorsan felszívódik. Kellő mennyiségű niacinamide van benne ahhoz, hogy nyugtassa a pattis bőrt, vagy épp segítse halványítani a foltokat. Hidratálása tökéletes, nem tudok elképzelni olyan bőrtípust, aminek ne tenne jót az efféle plusz ápolás. Főként most télen, mikor alapból szárazabb a bőrünk. Nekem bevált, ajánlom szívesen.

Mixa Niacinamide Glow Micellás Víz (400 ml)

Mixa Niacinamide Glow Micellás Víz

Mixa Niacinamide Glow Micellás Víz

Ha sminkelünk és/vagy fényvédőzünk napközben, érdemes este dupla arctisztítást végezni, aminek egyszerű és nagyszerű módja, ha micellás vízzel töröljük át az arcot, távolítjuk el a sminket és miegymást. Ehhez pedig miért ne használhatnánk olyan készítményt, ami tartalmaz egy kis pluszt is, például bőrnyugtató hatóanyagokat? Ez a Mixa épp ilyen, én pedig nagyon szerettem használni. Szépen leviszi a szemsminket dörzsölés nélkül is, tisztítja a bőrt és nincs kellemetlen száraz vagy épp ragadós bőrérzet utána – bár mindig megmosom egyből, így ez szinte mindegy is lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top