nlc.hu
Trend

Anya-lánya, és apa-fiú összeillő téli szettek

Fókuszban az ünnep! Anya-lánya, és apa-fiú összeillő téli szettek

Csillogjatok mindketten, vagy viseljetek azonos téli pulóvert! Sok-sok példát hoztunk arra, hogy öltözhetnek össze a szülők a gyerekekkel.

Télen a szokásosnál is több olyan esemény és program van, amin együtt vesz részt a család minden tagja. Ráadásul a karácsony körüli időszak remek alkalom arra, hogy időnként, az ünnepre hangolódva összeöltözzünk a gyerekekkel. Most az F&F téli ruhakollekciójából választottunk anyáknak és lányoknak, valamint apáknak és fiúknak közös szetteket.

Anya-lánya ruhák!

(Az anyukák ruháit mindig a bal oldalon, a kislányoként pedig a jobbon találjátok!)

1.      Lássuk be, a meséket illetően nincsen korhatár! Egészen kisgyerekektől az idősebb generációkig, mindenki örömmel néz meg egy-egy népszerű, varázslatos Disney-mesét. Miért ne viselnénk a gyerekkel közösen? Az anyukáknak kényelmes melegítőruhát, a lányoknak hasonló pulóvert hoztunk az F&F kínálatából!

Anya lánya piros pulóver

2.      Igazi jolly joker az ünnepek alatt – gondoljunk csak a családi ebédekre, vagy az iskolai programokig – a fehér pulóver és a farmer. Milyen szuper, hogy a fodor az idősebb és a fiatalabb generációnak is remekül áll!

Fehér felsők anyának és lányoknak

Fehér felsők anyának és lányoknak az F&F kínálatából.

3.      Szánkózáshoz, munkába, vagy korcsolyázáshoz egy pulcsi, egy vastagabb nadrág és egy kabát tökéletes választás. Viseljünk mindketten csíkos pulóvert!

CSíkos pulóverek

Anyának és lányának is jól állnak a csíkok.

4.      A legjobb dolog pizsiben bekuckózni karácsonykor, kakaót inni, filmezni, játszani… Tegyük ezt egyforma karácsonyi pulcsiban és kezeslábasban!

karácsonyi pulóver és kezeslábas

Anyának pulcsi, a lányának kezeslábas.

5.      Igazi ünnepi összeállítás! Ebben aztán túlragyoghatjuk a karácsonyfát is! Kislányoknak klasszikus ruha, anyukáknak csillogó miniszoknya és kiskabát. Mindkettőhöz 50 denes harisnyát javaslunk.

F&f ruhákApa-fiú ruhák!

(Az apukák ruháit mindig a bal oldalon, a kisfiúkét pedig a jobbon találjátok!)

7.      A téli motívumos kötött pulóverek mindenki szekrényében megbújnak. Itt csak annyi a különbség a kettő között, hogy a fiúk pulcsija róka figurákat is kapott.

Apa-fiú karácsonyi pulcsik

Apa-fiú karácsonyi pulcsik.

8.      A kevésbé ünnepi programokon, és a hétköznapokon is bevethető a kockásing-farmer kombó.

Kockás ing és fekete nadrág

Öltözzetek össze!

9.      Nem tudunk aranyosabb pizsiszettet ennél a Grincses darabnál! Apáknak és fiúknak szinte kötelező darab!

Grincses apa-fiú pizsik

Egyszerűen menő!

10.   Ha pedig már a pizsama megvan, akkor nem hiányozhat a szuper meleg és puha Grincses mamusz sem!

Grincses mamusz

11. És egy közös karácsonyi pulcsihoz, mit szóltok?

Fókuszban az ünnep! Anya-lánya, és apa-fiú összeillő téli szettekA termékek elérhetősége és a választék áruházanként változó és eltérő lehet.

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top