nlc.hu
Trend

Téli kapszulagardrób

Téli kapszulagardrób – 10 alapdarabból 13 szettet mutatunk

Mindegy, hogy vendégségbe mész, vagy a gyerekkel a játszóházba, mi 10 ruhadarabból 13 szettet állítottunk össze, amit minden alkalommal bevethetsz!

Úgy tartják, ha az embernek túl sok olyan ruhája van a szekrényben, amit nem hord, akkor vagy nem ismeri a pontos méreteit, és azokat a fazonokat, amelyek jól állnak az alakján, vagy egyszerűen döntésképtelen. A kapszulagardrób ekkor siethet a segítségünkre, na meg akkor, ha nincs sok hely a szekrényben.

A kapszulagardrób „szabálya” egyszerű: kevés, de egymással jól kombinálható alapdarabokat vásároljunk! Persze sokkal jobban kell figyelni a szabásvonalakra, ahogyan a színek sem lehetnek drasztikusan rikítóak, viszont a tévhittel ellentétben így is lehet hol elegánsan, hol pedig lazábban öltözködni.

Az általunk összeállított téli kapszulagardrób tartalma:

  • 4 nadrág
  • 1 szoknya
  • 1 body
  • 1 pulóver
  • 1 ruha
  • 1 dzsekit
  • 1 ing

Lássuk, hogy hányféle szettet lehet ezekből összeállítani, és azt, hogy melyiket, mikor érdemes viselni! A ruhákat az F&F téli kollekciójából válogattuk.

A kapszulagardróbban te határozod meg a cipőidet, valamint minden szettedet feldobhatod egy látványos fülbevalóval, vagy egy színes kendővel! Mi most nem hoztunk külön kabátokat és dzsekiket, de egy szövetkabát, és egy – a testalkatodhoz illő – dzseki nem árt, ha rejtőzik a szekrényedben.

Ragyogj!

Egy fekete pamut body, egy flitteres éjkék rövidnadrág és hozzá egy fekete dzseki. Ideális választás a céges karácsonyi bulikra, ahogyan egy esti randira is. Chelsea- és hosszúszárú csizmával is viselhetjük. Dzseki és kabát is jól illik hozzá, ezt már az alkalom határozza meg. Egy vékony övvel még jobban feldobhatjuk.

Téli kapszulagardróbRagyogj még!

Ha nem félünk a túl sok csillogástól, akkor ezt a dzseki – nadrág párost fekete body helyett egy flitteres pulóverrel is viselhetjük. Arra érdemes figyelni, hogy ne legyen túl bő a felső.

Téli ruhák nőknekBasic szettek a mindennapokra

Egyetlen szoknyával és három felsővel, három szettet is összehozhatunk. Ez a bordás, bézs színű midiszoknya egy hosszúszárú csizmával néz ki a legjobban. Hozzá pedig egy fekete body, egy ing, vagy egy kötött, de derékban szűkebb fazonú pulóver is jó választás. Munkahelyre, karácsonyi vendégségbe, vagy akár a szülői értekezletre is tökéletes.

Basic szettek a mindennapokraA nadrágok szerelmeseinek

A felsők ugyanazok, mint az előzőnél, de hozzá egy sárgás árnyalatú, bő szárú nadrágot választottunk. Bármelyik szett remek, de egy magassarkúval komponálva a legjobb az összhatás.

Téli nadrág, ing, pulóver nőknekMindig bevethető!

Egy fekete nadrág talán csak annyiban jobb a farmernál, hogy egy lazán elegáns eseményre is bevethetjük. Mi most egy fényesebb, skinny fazonú nadrágot választottunk, hozzá pedig bármelyik, a kapszulagardróbba bekerült felső ideális lehet. Inkább dzsekivel viseljük! Igazi rohangálós szettek ezek.

Téli nadrág, ing, pulóver nőknekHétköznapiból ünnepi

Ha pedig már van egy feltűnőbb nadrágunk és egy body, akkor a kettőt szintén párosíthatjuk. Így máris ünnepibb a megjelenésünk.

Ragyogó ruhák nőknekEgy ruha, az kell!

Végezetül egy igazi téli, meleg és puha midiruha, ami hosszú-, vagy bokacsizmával is remek választás. A dzsekit itt is bevetheted.

Női ruha télreA termékek elérhetősége és a választék áruházanként változó és eltérő lehet.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top