Ezekhez képest szolid és visszafogott Tóth Gabi műhaja

nlc | 2023. December 05.
Ezek a sztárok a legkevésbé sem a mértékletesség hívei, amikor hajhosszabbításról van szó...
Tóth Gabi

A hazai hírességek közül egyértelműen Tóth Gabi az extrém hajhosszabbítások leginkább elkötelezett híve, az énekesnő már pályája eleje óta, pláne pedig az elmúlt két-három évben visel nagy előszeretettel extravagáns műhajakat, például térdig érő fonatokat. A nemzetközi sztárvilágban többen is akadnak, akik akár a mindennapokban tartósan, akár egy-egy fellépés vagy vörös szőnyeges esemény alkalmából rendszeresen rakatnak fel vendéghajat. A trend különösen 2017-ben ment óriási nagyot, de azóta is láthattunk egészen szélsőséges megoldásokat világhírű celebek fején. Az alábbi galériában ezeket gyűjtöttük össze:

GettyImages-635298560

Kim Kardashiannak sosem lehet tudni, hogy pontosan milyen hosszú a valódi haja, hiszen folyton váltogatja a frizuráit - gyakran hajhosszabbítások segítségével. A valaha volt egyik leghosszabb, csípőig érő tincseket 2017 elején viselte. (Fotó: Marc Piasecki/GC Images)

Nicki Minaj

Nicki Minaj egyik védjegyének számítanak az extrém hajhosszabbítások. Az egyik leglátványosabb az a térd alá érő műhaj-zuhatag volt, melyet 2017 februárjában viselt. (Fotó: Marc Piasecki/GC Images)

Beyoncé

A várandós Beyoncé frizurája a 2017-es Grammyn Boticelli Vénuszáét idézte (Fotó: Francis Specker/CBS via Getty Images)

Blac Chyna

Blac Chyna a 2017-es VH1 Hip Hop Honors gálára rakatta fel ezeket a földig érő afrofonatokat (Fotó: John Sciulli/Getty Images for VH1/Viacom)

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez vadnyugati stílusú öltözékéhez fenékig érő műcopfot rakatott fel a 2019-es Grammy-gálára. (Fotó: VALERIE MACON / AFP)

Kim Petras

Kim Petras 2021-es Met-gálás öltözékének szerves része volt a fonott műlófarok. (Fotó: by Angela WEISS / AFP)

Angelina Jolie

Minden idők vélhetőleg legdurvábban elbaltázott celeb hajhosszabbítását viselte Angelina Jolie az Örökkévalók című film 2021-es római premierjén. (Fotó: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage)

Helen Mirren

Helen Mirren a 2022-es cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegét ragyogta be a ruhájához tűpontosan passzoló, derékig érő, ezüstös fényű vendéghajával. (Fotó: Doug Peters/PA Images via Getty Images)

Exit mobile version