Trend

Úgy elszúrta a haját a fodrásztanuló, hogy inkább parókában állt oltár elé az ara

A menyasszony a fodrásztanulóval – aki mellesleg az unokatestvére – fizettetné ki a paróka árát.

Fodrásznak tanuló unokatestvére felajánlotta egy Milly nevű, amerikai menyasszonynak, hogy elkészíti az esküvői frizuráját. A terv az volt, hogy az ara hajhosszabbítást kap, és találtak is olyan műhajat, mely feleannyiba került, mint az, amit a nő eredetileg kinézett. Miután a fodrásztanuló feltette a hajat, Milly boldog és elégedett volt a végeredménnyel, ez azonban nem tartott sokáig.

Másnapra ugyanis a haja összegubancolódott, és amikor megpróbálta kifésülni, egymás után potyogtak ki a műtincsek. A nő végül elment egy fodrászatba, ahol leszedték a műhajat, ám a saját haja annyira tönkrement, hogy rövidre kellett vágni.

paróka

(Illusztráció: Pixabay)

Mindezek után a nő hisztérikus állapotban kereste fel az unokatestvérét, és közölte vele, hogy a szalonban kiderült, hogy rossz ragasztót használt a hajhosszabbításhoz. Milly végül parókában ment állt oltár elé, és unokatestvérétől követeli, hogy fizesse ki az 1300 dolláros (vagyis mintegy 400 ezer forintos) parókát.

Az unokatestvér a Redditen kért tanácsot, hogyan ússza meg a fizetést. A hozzászólók többsége viszont az arának adott igazat, és azt írták, hogy igenis fizesse ki a paróka árát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top