Shine

Elrontották a 200 ezres hajhosszabbítást, begyulladt Dóra fejbőre

A budapesti lány szerint a készítő kontár munkát végzett, a pénzének viszont csak egy töredékét kapta vissza.

A budapesti Dóra 200 ezer forintot fizetett a hajhosszabbításért, ám rémálom lett szépészeti műveletből: a haját tönkretették, a lány pedig azóta fut a pénze után.

Ragasztós eljárással tették fel tincsenként a póthajat a saját tincseihez illesztve. Dóra szerint viszont a készítő kontár munkát végzett, túl nagy mennyiségű hajat tett egy-egy helyre. Ennek az lett a vége, hogy a hajhagymái nem bírták el a súlyt – írja a Bors.

Azt a mennyiséget, amit nekem 60 tincsre tettek fel, körülbelül 140-re kellett volna szétosztani. A túl nehéz tincsektől még a fejbőröm is begyulladt. Be is festették, azt is rosszul

– mondta Dóra, aki három nappal később reklamált.

Illusztráció: Istockphoto

Illusztráció: Istockphoto

Végül 10 ezer forintért oldószer segítségével leszedték a pótlást, de az eredeti 200 ezerből csak 35 ezret kapott vissza. Megkapta a leszedett póthajat, ami a korábbi 60 centisből már csak 40 centis lett.

A szalon közölte, hogy a Dóra hajáról készült fényképek nem bizonyító erejűek, mert bárhol készülhettek, és szerintük lejárató kampány indult ellenük.

A fotókat itt nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top