Szépüljünk

Hajhosszabbítást akart, végül le kellett borotválni a haját

Döbbenetes dolog történt egy brit asszonnyal.

A kétgyermekes Alexis Stanton a 38. születésnapjára hajhosszabbítással szerette volna meglepni magát. Meg is rendelte a szolgáltatást egy házhoz járó fodrász-kozmetikustól, akivel korábban már fújós barnítást is csináltatott, így azt hitte, bízhat benne.

A műtincseket a fodrász a konyhában tette fel Alexis fejére, aki már a procedúra során erős fájdalmakat érzett, ám azt hitte, hogy ez normális, és néhány óra alatt elmúlik. Nem így történt. 24 órával később is nagyon szenvedett, ezért elment egy helyi fodrászatba, hogy levetesse a műhajat. Az oldószer azonban hatástalannak bizonyult. A nő ekkor felhívta a hajhosszabbítót, aki elárulta neki, hogy pillanatragasztóval (!) rögzítette a fején a tincseket.

Ennek ismeretében nem volt mit tenni, szinte kopaszra borotválták Alexis fejét, majd orvoshoz ment, ahol szteroidos krémeket írtak fel neki a fejbőrén keletkezett sérülések kezelésére. Az asszony ezek után panaszt tett a hajhosszabbítást végző fodrász ellen a hatóságoknál, az ügyet egyelőre vizsgálják.

Hajhosszabbítást akart, végül kopaszra kellett borotválni a fejét

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top