nlc.hu
Trend

Nem ismerni rá Jennifer Garnerre a címlapfotóján

Jennifer Garner dögös címlapot villantott, alig ismertünk rá

A címlapfotózás kedvéért leváltotta a régóta megszokott, kissé konzervatív, barna hajú imidzsét, és különféle parókákkal próbálkozott. Az eredmény lenyűgöző.

Jennifer Garner jelenleg az Apple TV+ új sorozatát, Az utolsó szavait népszerűsíti, és ennek keretében az Allure magazin címlapjára is került, bár a magazin fotóin egyáltalán nem úgy fest, mint az életben vagy akár a sorozatban.

A májusi lapszámhoz készült képeken a stylisttal többféle parókával kísérletezett, a levendula bob parókától a 60-as évek ihlette „bowl cut”-on át egy vörös, rövidebb fazonig.

Jennifer Garner

Jennifer Garner az Allure címlapján

Természetesen a címlap mellé dukál egy interjú is. Ebben Garner beszél az anyaságról, a kapcsolatáról a közösségi médiával és arról, mit hajlandó megosztani magáról a nyilvánossággal. Elmondása szerint sosem voltak kétségei afelől, hogy anya lesz, tudta, hogy ez a jövő vár rá, bármi is történjen. Persze ő is csak lassan jött bele, a legidősebb lányánál elsőgyerekes anyukaként sok hibát vétett, folyton rajta volt a szeme, túlaggódta a dolgokat, minden figyelmét neki szentelte.

Nehezen viselte, hogy a paparazzik mindenhová követik, és nem nyugszanak addig, amíg az élete minden fontosabb változásáról nem lőhetnek egy képet, a social media viszont segített neki abban, hogy csillapítsa a fotósok érdeklődését, hiszen ha maga rak ki egy-két fotót, már nem éri meg nekik, hogy kövessék őt. Ennek köszönhetően ma már ritkán készülnek fotók mondjuk arról, ahogy épp egy élelmiszerboltban vásárol, és ezt a közösségi médiás jelenlétének köszönheti. Az Allure-fotózás további képeiért kattints a Good Morning America cikkére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top