nlc.hu
Trend

Műhajat tett fel a 7 éves lányának

Hajhosszabbítást tett fel 7 éves kislányának az anya

Rátámadtak a netezők, ő azonban igyekezett magyarázatot adni, hogy miért engedi a kislánynak, hogy műhajat viseljen.
Műhajat tett fel a kislányának

Hosszú, göndör műhajat rakott fel 7 éves kislányának egy dél-afrikai anya, minderről pedig videót készített és feltöltötte azt a TikTokra is. Az asszony magyarázatot is adott, miért tette fel a gyereknek a Sheinről rendelt vendéghajat.

Elmondása szerint a kislány göndör, szőke haja meglehetősen problémás és bár rendszeresen ápolják, azonban egy bizonyos hosszúságnál nem tudja jobban megnöveszteni, pedig nagyon szeretné.

„Az összes 7 éves barátját a leghosszabb, legszebb, legdúsabb hajjal látja, és emiatt nagyon szomorú” – fogalmazott az anya, aki hozzátette azt is, hogy a becsatolható hajhosszabbítást a kislány nem a mindennapokban hordja, csupán különleges alkalmakkor. 

A videó meglehetősen megosztónak bizonyult, egyesek nem láttak semmi kivetnivalót abban, hogy a kislány alkalmankét viselheti a hajhosszabbítást, ha ez boldoggá teszi, mások viszont felháborodtak, mondván, hogy ebben a korban még semmi szüksége ilyesmire. Akadtak olyanok is, akik a hajhosszabbítás veszélyeire figyelmeztették az anyát, míg mások igyekeztek tanácsokkal ellátni, hogyna tudnák mégis hosszúra növeszteni a gyerek saját tincseit.

via

Ez is érdekelhet Jennifer Lopez az SNL műsorában Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top