nlc.hu
Trend

NIVEA Cellular Expert Lift 3-zónás szérum

Ne csak az arcodon használj szérumot!

A szérumok koncentrált elixírek, melyek sokszor hatékonyabbak, mint a hagyományos arckrémek, és szó szerint egy szempillantás alatt képesek megfiatalítani és ragyogóvá tenni a bőrt, nem csak az arcon, de a nyakon és a dekoltázson is.

Amennyire divatosak, olyan hasznosak is a bőrápolásban a szérumok. Ezekben a koncentrált elixírekben nagyobb mennyiségű, de kisebb méretű aktív molekula található, mint a hagyományos arckrémekben, ennek köszönhetően könnyedebb állagúak – géles vagy olajos szerkezetűek –, gyorsabban és mélyebben hatolnak a bőrbe és a látható eredmények megjelenéséhez is általában rövidebb időre van szükség.

Összetevőiktől függően a szérumok lehetnek hidratáló hatásúak, fokozhatják a védelmet a sejteket károsító szabad gyökök ellen, de bizonyos bőrhibák, például a pattanások, pigmentfoltok eltüntetésében is segítségünkre lehetnek. Az „anti-age” szérumok speciális aktív összetevőket tartalmaznak, amelyek az öregedés jeleit célozzák, mint például a finom vonalakat és ráncokat, miközben biztosítják, hogy a bőr továbbra is fiatalos és feszes maradjon.

NIVEA

NIVEA

Így használd a szérumokat!

  • Az arcápolási rutint minden esetben alapos tisztítással kezdd, hiszen az ezt követően felvitt kozmetikumokban lévő értékes hatóanyagok a megtisztított bőrben tudnak a leghatékonyabban felszívódni.
  • Második lépésben jöhet a szérum alkalmazása, melynek a reggeli és az esti arcápolási rutinodban is ott a helye. A magas koncentráció miatt a szérumból elegendő kis adagokat használni, így egy kis üveg is sokáig elég. A pipetta segítségével csepegtess 2-3 cseppet a bőrödre, majd finom, körkörös mozdulatokkal oszlasd el és várd meg, míg beszívódik a bőrbe!
  • A szérumot ezek után „le kell zárni”, amire tökéletesen alkalmas egy – napszaktól függően – nappali vagy éjszakai hidratáló krém. 
  • Nappali rutin esetén a sort minden évszakban, fényvédő felvitelével zárd!

Arc, nyak, dekoltázs

A szérumokat nem csupán az arcon, de a nyakon és a dekoltázson is ajánlott mindennap használni. Ezeken a területeken ugyanis szintén nagyon érzékeny és vékony a bőr, ugyanakkor hasonló mértékben ki van téve a környezeti hatásoknak, igénybevételnek, mint az arcbőr. A nyakon és a dekoltázson ráadásul kevesebb faggyúmirigy található, mint az arcon, így kevesebb zsírt is termel, a szárazság pedig az egyik okozója a finom vonalak, ráncok megjelenésének. Mindez azonban hatékonyan megelőzhető vagy kezelhető a megfelelő szérum alkalmazásával.

NIVEA Cellular Expert Lift 3-zónás szérum

A NIVEA most kibővíti a Cellular Expert Lift termékcsaládját egy rendkívül hatékony szérummal.

NIVEA Cellular Expert Lift termékcsalád

NIVEA Cellular Expert Lift termékcsalád

Az új NIVEA Cellular Expert Lift 3-zónás szérum tízszer magasabb koncentrációban tartalmaz tiszta bakuchiolt, mint a nappali arckrém. Bizonyítottan négy óra alatt növeli a bőr saját kollagénszintjét, gyors eredményeket biztosítva a bőrön. A bőr azonnal kisimul és kevésbé láthatók a ráncok. Egy hét alatt láthatóan javul a bőr rugalmassága, az arc, a nyak és a dekoltázs bőre pedig láthatóan megemelkedik, feszesebbé válik. Mivel a bakuchiol nem irritálja a bőrt, minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt, is használható. Bár nem tudjuk megállítani az időt, a NIVEA Cellular Expert Lift 3 zónás széruma – mely használható arcra, nyakra és dekoltázsra – bizonyára egy új hős lesz a hatékony öregedésgátló megoldások terén.

NIVEA Cellular Expert Lift 3-zónás szérum

NIVEA Cellular Expert Lift 3-zónás szérum

Mi az a bakuchiol?

A bakuchiol hatékony összetevő, ami felveszi a harcot az öregedés jeleivel, mint például elveszett kontúrok vagy mély ráncok. A bakuchiol a malájtea (Psoralea Corylifolia) növény magjából származik. A bakuchiol olajat hagyományosan az indiai és kínai gyógyászatban használják. A bakuchiol hatékony antioxidáns, a retinol vegán, növényi alternatívája, növényi retinolként is szokták emlegetni. Segít csökkenteni a finom ráncokat és a mélyebb ráncokat is, kiegyenlíti a bőrtónust, serkenti a kollagéntermelést és támogatja a bőr megújulását.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top