Trend

Hogyan válasszunk ajándékot a konyhai és háztartási gépek kínálatából?

Most következő összeállításunkban azoknak szeretnénk segíteni, akik mindenképpen valamilyen hasznos konyhai, vagy háztartási géppel szeretnék meglepni szeretteiket egy jeles nap alkalmából. Ilyenkor slágerterméknek számítanak az étel előkészítésre alkalmas, illetve a takarításhoz szükséges készülékek. Következzen három megfontolásra javasolt tipp!

Sokoldalú robotgép

Az ideális robotgép kiválasztása nem könnyű, hiszen alapjaiban határozza meg a konyhában töltött időt. Az új Sencor STM 635X kiválóan aprít, szeletel, őröl és kever, de dagasztásban és habarásban is a maximumot nyújtja. A bolygóműves technológiának és a szilikonpengés keverőszárnak köszönhetően a legkrémesebb alapanyagokat is össze tudja keverni. Használójának kimagasló sokoldalúságot biztosít, gazdag tartozék készletével pedig legalább 17 féle ételkészítési funkcióra képes. Az STM 635X szériát hosszú távra tervezték, teljes teste időtálló rozsdamentes fémből készült. A készülék kilenc színben, 6 éves motorgaranciával vásárolható meg.

Hogyan válasszunk ajándékot a konyhai és háztartási gépek kínálatából?Egy robotporszívó, amivel fertőtleníteni is lehet

A robotporszívók új generációját képviseli a prémium megjelenésű, fehér-arany színkombinációban készülő Sencor SRV 9150WH. Ideális választás lehet a szőnyeg, a fapadló, parketta, linóleum, valamint a járólap tisztítására. Úgy tervezték meg, hogy a nehezen elérhető helyekről is el tudja távolítani a szennyeződéseket. Távirányítóval, vagy akár Android/iOS rendszerű okostelefonokra tervezett Sencor Home alkalmazással is lehet vezérelni.

Hogyan válasszunk ajándékot a konyhai és háztartási gépek kínálatából?Bármelyik módra is essen a felhasználók választása egy dolog biztos: ez a robotporszívó minden tisztítási folyamat elindításakor lézer segítségével méri fel a terepet. Ezután automatikusan kiválasztja a megfelelő és egyben hatékony tisztítási módot. A porszívózás ideje alatt a készülék a Smart LIDAR fejlett giroszkópos navigációt veszi igénybe a gondtalan tájékozódás érdekében. Mivel 2600 mAh kapacitású lítiumion akkumulátorral van felszerelve, ezért egy feltöltéssel sokáig, legalább 120 percig üzemeltethető.

Páratlan munkabírását tökéletesen egészíti ki a fertőtlenítésre alkalmas UV-C lámpa, az időzíthető takarítás funkció, illetve nedves padlótörlés. A Sencor újdonsága tehát messze túlszárnyalja a robotporszívókkal kapcsolatos elvárásokat.

Rúdporszívó kisállatok mellé

Egy igazán sokoldalú készülék le tudja venni a takarítás terhét az ember válláról. Praktikus, könnyen kezelhető és feladatorientált. A Sencor másik újdonsága, az SVC 9879BK éppen ilyen. Az innovatív rúdporszívó képes felvenni a harcot a rendetlenséggel. Arra tervezték, hogy kíméletlenül elbánjon a szennyeződésekkel. A kecses megjelenésű rúdporszívót egy digitális, 550 wattos digitális motor hajtja, amely minden feladathoz elegendő teljesítmény biztosít.

Hogyan válasszunk ajándékot a konyhai és háztartási gépek kínálatából?A szívófejébe épített LED-világításnak köszönhetően egyetlen egy szennyeződés sem maradhat előtte észrevétlen. A felmosó (nedves mop) funkcióval pedig makulátlanul tiszta padlófelületeket hagy maga mögött, járjon bárhol is a lakásban. A szívófejében található UV-C lámpa remekül kiegészíti a kefés tisztítást és lényegében megduplázza a takarítás mértékét, mivel elpusztítja a megtisztított felületen található kártékony mikroorganizmusokat. A számos tartozék, így például a Cat&Dog mini motoros kefe, a rugalmas cső, vagy a porkefe révén számtalan takarítási feladatra bevethető. 3000 mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően akár 70 percen keresztül lehet használni.

2+1 garancia és nyereményjáték

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. A program keretében ugyanakkor 2024. január 14-ig minden regisztrált vásárló nyereményjátékban vehet részt, amelyen 5 db STM 6359BK típusú konyhai robotgépet, 5 db SRV 3160TQ típusú robotporszívót, valamint egy SVC 9879BK típusú rúdporszívót sorsolnak ki a nyertesek között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top