nlc.hu
Trend

SHISEIDO LiftDefine Radiance éjszakai koncentrátum

A lehetőség nem korfüggő

A Vital Perfection termékek által a SHISEIDO segít a nőknek elfogadni az idő múlását, és megerősíti őket abban, hogy: A lehetőség nem korfüggő.

A legújabb tudományos eredmények által inspirált új éjszakai szérum célzott és pontos válaszokat kínál a 40 év feletti nők igényeire (a bőr megemelése, feszesítés és ragyogásfokozás), akik szeretnék megőrizni bőrük teljes potenciálját, hogy fiatalosak maradjanak. A ReNeura technológia, amely a márka idegtudományi kutatásainak eredményéből született, a bőrsejtek „idegrendszerére” hat, újraaktiválja annak természetes regenerációs mechanizmusát, és ezáltal megküzd az öregedés minden jelével.

A SHISEIDO most megalkotta a LiftDefine Radiance éjszakai koncentrátumot, hogy még hatékonyabb kezelést kínáljon a bőr megereszkedése ellen. Ez a szakértő megoldás ellenáll a bőr gravitáció okozta megereszkedésének, megőrzi a vonások határozottságát, és újradefiniálja az arc kontúrjait. Ezt a kivételes terméket a bőrápolási rituálé utolsó lépéseként kell használni, elalvás előtt.

A lehetőség nem korfüggőDinamikus öv

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a bőr regenerálódási képessége az életkorral csökken. A bőrszövet elveszíti esszenciális térfogatát, a gravitációs vonzással szembeni ellenállását, meggyűrődik és elkezd megereszkedni. Az arckontúrok elveszítik határozottságukat, kiemelve az idő múlását eláruló vonásokat. A SHISEIDO feltérképezte a bőr megereszkedési mechanizmusát, és egy új díjnyertes (IFSCC 2020 kongresszus) tudományos elmélettel állt elő: Dinamikus öv néven.

A SHISEIDO kutatói először fedezték fel (a szőrszálak tövéhez kötődő) arrector pili izmok szerepét a bőrszövet támogatásában, és az arc kontúrjainak megőrzésében. Az arcbőrben nagyon nagy számban vannak jelen ezek az izmok, függőlegesen sorakoznak, azaz a gravitációval ellentétes irányban, feszességet adva, ezáltal segítik megakadályozni a bőr deformálódását. A kutatók ezt a belső antigravitációs mechanizmust Dinamikus övnek nevezték el. Továbbá tanulmányozták, hogy a bőr öregedésével az arrector pili izmok száma, és támogató képessége is csökken. A beszűkült funkciók miatt a bőr jobban megérzi a gravitáció hatását, lazábbá válik, és az arc kontúrjai elveszítik határozottságukat.

A SHISEIDO kutatócsoportja – amely élen jár a bőr öregedésének megértésében – évek óta rendszeresen díjakat nyer a kongresszuson, amely a világ minden tájáról összehozza a kozmetikumok területének vezető kutatóit. Egy új képalkotó technológia – a 4D-digitális bőr – tette lehetővé az arrector pili izmok szerepének felfedezését a bőr dinamikájának támogatásában: megalkották a bőr teljes digitális modelljét, amelyben minden alkotórészt azonosítottak térbeli és időbeli információival együtt. A teljes bőrdinamika, pl. amikor a bőr elveszíti alakját, pontosan elemezhető ezáltal 4 dimenzióban egy számítógéppel. A fiatal és idősebb bőr összehasonlításával a SHISEIDO kutatói felfedezték, hogy amikor a fiatal bőrt összenyomják, nem egyenletesen veszíti el alakját, hanem ellenáll a függőleges megereszkedésnek. Ezzel szemben az idősebb bőr egyenletesen veszít alakjából, mivel csökken a függőleges megereszkedéssel szembeni ellenállása. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy a bőr tartalmaz egy függőleges megereszkedést gátló rendszert, amely az életkorral meggyengül, és ez a bőr megereszkedését eredményezi.

A bőr 4D-s elemzése lehetővé tette az arrector pili izmok azonosítását, mint a függőleges megereszkedés megakadályozásának fő alkotóelemét. A kutatók ezért arra a következtetésre jutottak, hogy: „Az arrector pili izmok nagy sűrűsége az arcon segít megelőzni a megereszkedést, és fenntartani a fiatalos megjelenést azáltal, hogy ellenállóvá teszi a bőrt a gravitáció okozta függőleges megereszkedéssel szemben.”

A lehetőség nem korfüggőLiftDynamic 4D

Az arc kontúrjainak megemelésére, formálására és újradefiniálására a SHISEIDO kifejlesztette úttörő LiftDynamic 4D technológiáját, amely négy módszerből tevődik össze a bőr megereszkedésének kezelésére, így támogatva a bőr belső antigravitációs rendszerét, és a bőr természetes regenerálódását az éjszaka folyamán.

1. Támogatja a bőr természetes antigravitációs rendszerét édesgyökér-kivonattal. A Fabaceae családból származó évelő növény aromás gyökeréből nyert édesgyökér számos aktív molekulában gazdag, különösen a nyugtató tulajdonságairól ismert glycyrrhizinben. A hagyományos kínai orvoslás készítményeinek 70%-a édesgyökeret tartalmaz. A bőr megereszkedésének leküzdésére és a „dinamikus öv” megerősítésére a Shiseido a növény gyökeréből előállított kivonatot használja, amely képes stimulálni az antigravitációs rendszer kulcsfontosságú sejtjeit.

2. Támogatja a bőr természetes regenerálódását az éjszaka folyamán egy hatóanyagtrió segítségével. A Trigenex szinergiában működik a bőr természetes éjszakai regenerációs mechanizmusaival, amelyek az életkor előrehaladtával lelassulnak. Hatására a bőr estéről estére jobban regenerálódik, ezáltal hosszabb ideig fiatalosabb marad. Az Ektoin elősegíti a melatonin szintézisét, mely természetes mediátorként segít leküzdeni a nap folyamán elszenvedett oxidatív károsodásokat. A vérfűkivonat stimulálja a bőr szerkezetét, és támogatja a bőrt. A cickafarkkivonat segít helyreállítani a sejtkárosodást. 

3. A Dinamikus öv támogatása formáló masszázzsal. A SHISEIDO kutatói felfedezték, hogy a bőr nyújtása az arrector pili izom irányában stimulálja az őssejtek képződését és regenerációját, ezáltal támogatja a dinamikus övet. Ezért az édesgyökér-kivonat hatásának fokozására a SHISEIDO kifejlesztett egy speciális masszázstechnikát, amely az izomsejtek pozicionálásán alapul, és erősíti a dinamikus övet, és feszesebbé teszi az állkapocs területét. 

4. Egy bezáró textúra, amely maximalizálja a hatóanyagok felszívódását. Érzékekre ható, egyedülálló textúrája segíti a hatóanyagok behatolását, miközben egy lezáró filmet képez a bőr felületén, hogy a bőr rétegeiben egész éjjel intenzív megereszkedést gátló hatást fejthessenek ki. A Vital Perfection LiftDefine Radiance éjszakai koncentrátum az esti bőrápolási rutin utolsó lépése, amelyet az Overnight Firming Treatment krém után /amely megemel, javít és feszesít/ kell használni. A koncentrátum intenzív megereszkedés elleni hatást nyújt, az arc kontúrjainak feszesítésével és újradefiniálásával.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top