nlc.hu
Trend

Emeletes Ugg csizma

Minden eddiginél rondább csizmával támad a híres márka

Sokakat egy teli sörös pohárra emlékeztet a lábbeli. Nem minden alap nélkül.

Amikor már azt hinnénk, nem lehet tovább csúfítani a kultikusan csúf UGG csizmákat, a márka bebizonyítja, hogy de, nagyon is lehet. 

A cég már évekkel ezelőtt előrukkolt a lábbeli combcsizma változatával, sőt, annak magas sarkú verziójával is. Most pedig piacra dobták az „emeletes” kiadást is.

Az emeletes UGG

Az emeletes UGG oldalról és felülről (Fotó: UGG)

A kreáció egy alapmodellből indul, melyre további négy, különböző árnyalatú szárat lehet felcipzárazni, egészen combmagasságig. 

A csizma a közösségi oldalakon bőséggel kapott kritikákat, sokan teli söröspohárhoz hasonlítják, mások szerint viszont úgy néz ki, akár az angolszász országokban népszerű édesség, a candy corn.

A TikTokon egy kommentelő azt írta, hogy korábban a cipőmárkának dolgozott, ahol egy értekezleten megmutatták nekik az akkor még tervezési fázisban lévő modellt, melynek láttán a jelenlévők alig tudták visszafogni a belőlük kitörni készülő röhögést.

A lábbeli eredetileg 600 dolláros (205 ezer forintos) áron került forgalomba, azóta azonban már leárazták 419 dollárra, azaz nagyjából 145 ezer forintra.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top