Friss, közös fotókon pózolnak a Dallas sztárjai

nlc | 2024. Március 04.
A Dallas egykori főszereplői közül többen is megjelentek a hétvégén egy rendezvényen.

A hétvégén került sor Los Angelesben a Hollywood Show című rendezvényre, melyen számos híres film és tévésorozat egykori szereplője megjelent, köztük a Dallas több sztárja, így Linda Gray (Samantha), Charlene Tilton (Lucy), Patrick Duffy (Bobby), Steve Kanaly (Ray), valamint Priscilla Presley (Jenna) is.

Steve Kanaly, Priscilla Presley, Patrick Duffy és Charlene Tilton (Fotó: Profimedia)

Az eseményen a rajongók beszélgethettek, autogramot kérhettek és szelfit is készíthettek a színészekkel. És persze nem maradhatott el a sztárok csoportképe sem. Így festenek ma, 46 évvel a sorozat debütálása után az ikonikus szappanopera karaktereinek megformálói!

Linda Gray és Charlene Tilton (Fotó: Profimedia)

A szereplők egyébként a mai napig is kiváló kapcsolatot ápolnak egymással és évente néhány alkalommal örömmel részt vesznek ilyen és ehhez hasonló eseményeken. Utoljára tavaly nyáron láthattuk őket együtt.

„Úgy látom, a Dallas olyan volt, mint a napi szappanoperák, melyek nagyon népszerűek voltak. Aztán a Dallas belépett a játékba, óriási volt, és ugyanazt az igényt elégítette ki, amit az emberek szeretnek. Szükségük van visszatérő történetekre, feszültségre és arra, hogy legyen valami, amit várhatnak” – nyilatkozta akkor Linda Gray a People magazinnak. 

Exit mobile version