nlc.hu
Trend

Linda Gray a vörös szőnyegen

Ragyogott a vörös szőnyegen a Dallas Samanthája, a 83 éves Linda Gray

A Dallas Samanthája még mindig egészen elképesztő formában van.

A Dallas Samanthája, Linda Gray idén szemptemberben töltötte be a 83. életévét, azonban ebből továbbra is évtizedeket tagadhat le. Bár a szerencsés genetika mellett minden bizonnyal a plasztikai sebészek szakértelme is benne van a dologban, azonban a színésznő az egyik legkiválóbb példa arra, hogyan lehet ízléssel és mértékkel alkalmazni a szépészeti beavatkozásokat a fiatalos külső megőrzése érdekében.

Linda Gray

Fotó: Profimedia/Backgrid

A sztár viszonylag ritkán jelenik meg vörös szőnyeges eseményeken, amikor azonban mégis, akkor mindig kifogástalan külsővel teszi. A minap a Lifetime televíziós hálózat jótékonysági karácsonyi partiján vett részt Beverly Hillsben, melyet ebben az évben a hadseregben szolgáló katonák házastársai tiszteletére rendeztek meg. Földig érő, fekete ruhát viselt bőrdzsekivel és aranyfényű, statement fülbevalókkal.

Linda Gray

Fotó: Profimedia/Backgrid

A színésznő a korábbihoz képest változtatott a frizuráján is: kissé rövidebbre vágatta és az elmúlt években viselt gesztenyebarnáról szőkésbarnára festette a tincseit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top