nlc.hu
Sztárok

Lucy Ewing, azaz Charlene Tilton 64 évesen

Lucy Ewing, azaz Charlene Tilton 64 évesen, kétszeres nagymamaként is fantasztikus formában van

A Dallas a kilencvenes évek egyik legsikeresebb sorozata volt, meghódította az egész világot. Innen ismerhettük meg a Ewing család szőke bombázóját, Lucyt is.

Charlene Tilton 1958-ban született San Diegóban, azaz idén ünnepli majd 64. születésnapját.

17 éves volt, amikor magára ölthette Lucy Ewing szerepét a Dallasban. 1978-tól nyolc évadon át alakította Jockey és Bobby Ewing unokahúgát. 1988 és 1990 között visszahívták, majd 1991-ben is feltűnt még a sorozatban. 

Charlene Tilton 64 évesen, kétszeres nagymamaként is fantasztikus formában van

A színésznő 1981-ben (Fotó: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images)

A Dallasban nyújtott alakítása miatt Charlene hamar példaképe lett több millió nőnek, közel 600 magazin címlapján szerepelt, egyszer pedig a Playboyban is felfedte bájait.

Kevesen tudják róla, de énekesi babérokra is tört: zenei karrierje későn indult be, csak 1984-ben adta ki első kislemezét, „C’est La Vie” címmel, mely Európa számos országában sláger lett.

Kevésbé szerencsés a szerelemben

Charlene 1982-ben feleségül ment Johnny Lee countryénekeshez, akitől még ugyanebben az évben lánya született, Cherish Lee. 1984-ben elváltak. Érdekesség, hogy Cherish követte anyja nyomdokait, és szintén színésznő lett. Többek között láthattuk a többszörösen díjazott American History X című drámában.

Charlene Tilton 2001-ben egy filmes szakemberbe, Cheddy Hartba szeretett bele, de a férfi 2009-ben, 54 évesen váratlanul elhunyt szívrohamban. 

Charlene Tilton 64 évesen, kétszeres nagymamaként is fantasztikus formában van

A színésznő 2017-ben (Fotó: Bobby Bank/Getty Images)

A Dallas egykori üdvöskéje ma már nagymama, két fiúunokája van. Kimondottan aktív életet él, tartja a kapcsolatot rajongóival a közösségi oldalain.

Ma is aktív

A színészettel sem hagyott fel, az elmúlt néhány évben olyan produkciókban szerepelt, mint A semmi közepén, a Bosszú szeretetből, a Járatlan út, a Startup szerelem és az Unikornis karácsonyra. 2005-ben, 47 éves korában kipróbálta magát a valóságshow-k világában is, a The Farmban sokak kedvence lett. Ezután pár évvel a Sztárok a jégen című celeb-realityben is korcsolyázott.

Charlene Tilton 64 évesen, kétszeres nagymamaként is fantasztikus formában van

A színésznő napjainban (Fotó: OGUT/Star Max/GC Images)

Két alkalommal hazánkban is járt, először Szenes Andrea hívta meg műsorába, 2010-ben pedig Fábry Sándor vendége volt az Esti Showderben.

(Nyitókép: ZIK Images/United Archives /Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top